Herlige timer med badmintonstjernen Hans-Kristian Vittinghus

5. februar 2022 Sport

Badmintonstjernen Hans-Kristian Vittinghus delte lørdag ud af al sin erfaring med badminton til de yngste spillere i Augustenborg Badminton Klub.

“Jeg synes, det er fantastisk dejligt, vi kan give sådan en oplevelse til børnene i vores klub – og så koster det os ikke en krone, fordi vi vandt oplevelsen i en lodtrækning”, siger formand Bo Nielsen til SønderborgNYT. 15 af børnene var mødt – Corona holdt de øvrige hjemme.

Hans-Kristian var rundt mellem spillerne i 2 1/2 time, hvor han gav hver eneste af dem opmærksomhed – lærte dem nogle ting, som kan være med til at gøre dem til bedre spillere.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi spiller badminton, fordi de er en sport, hvor man kan spille, som man vil. Der er ikke noget med, at man skal passes ind på et hold”, siger Laura og Katrine fra Augustenborg Badminton Klub. Laura har spillet i seks år og Katrine i fem.

“Og så udvikler man hele tiden sit spil og bliver bedre og ebdre”, siger Katrine, som synes, det er alletiders, at Hans-Kristian Vittinghus er på besøg.

“Det er pragtfuldt, han gav sig tid til dem alle, så de føler, de har fået noget ud af det”, siger formand Bo Nielsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hans-Kristian Vittinghus rejser rundt verden og spiller med i de store turneringer.

“Og jeg begyndte at spille badminton, da jeg var 15 år”, siger han til SønderborgNYT. Ligesom andre af verdens bedste badmintonspillere, så startede Hans-Kristian Vittinghus også med at prøve at svinge en ketcher og opdagede, han syntes, det var sjovt.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole [email protected]
10. december 2023 Kultur, Sønderborg

Masser af familier så deres børn optræde i Så’ det Jul i Alsion

10. december 2023 Kultur

Både lørdag og søndag eftermiddag havde alle børnene fra Sønderjysk Pigekor og Drengekor deres familier siddende på tilskuerpladserne i Alsions koncertsal, så de kunne opleve korets årlige julekoncert. Balletbørnene fra Sønderjysk Danseakademi havde, som pige- og drengekoret, også opbakning fra deres familier – og de kunne bare sætte sig og nyde korene, som fik opbakning […]

Læs mere...