Herrefrokosten 2020 samler godt 700 mænd – hver for sig

3. juli 2020 Kultur

Den traditionelle herrefrokost ved Ringriderfesten i Sønderborg er aflyst på grund af Corona-restriktioner.

Men mænd vil til herrefrokost. De vil holde traditionerne i hævd. Iført hvide skjorter og slips vil de synge, lytte til muntre taler, drikke øl og snaps og spise god mad – uden damer.

Når de nu ikke kan være sammen i et telt til 2000 personer, så vil de alligevel være sammen – hver for sig. I haven, lysthuset, firmaet, sommerhuset, hos naboen eller fjerne slægtninge.

Flere end 20 værter har ønsket, at der live-transmitteres fra netop deres frokostarrangement, som samlet har godt 700 deltagere. Fem af værterne får besøg af Ringriderfestens Hjælpe-pakke-bil, som er lastet med kolde øl, snaps gin/tonic fra lokale sponsorer.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er dejligt at mærke en så stor opbakning til et så utraditionelt arrangement”, siger Ringriderfestens formand Jes Andersen.

“De 20 arrangementer er blot steder, hvorfra vi vil live-streame. Vi ved, der vil finde mange, mange andre herrefrokoster sted rundt om i landet, så vi når op på et meget stort antal frokostgæster. De vil – sammen med alle andre – via mobiltelefoner, iPads, computere og TV-skærme deltage aktivt i frokosten, der varer to en halv time. Og alle vil kunne følge ”slagets gang” og forhåbentlig fornemme noget af den stemning, der gør Herrefrokosten i Sønderborg til noget helt enestående”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Omdrejningspunktet for live-transmissionen af herrefrokosten 2020 er et partytelt i en have tæt ved Ringriderpladsen i Sønderborg. Omkring bordet finder man formanden for Ringriderfesten Jes Andersen, borgmester Erik Lauritzen, ritmester Hans Otto Ewers, formanden for arrangementskomiteen Stig Klausen og toastmaster Leif Maibom.

Når formanden har budt velkommen, overtager toastmasteren ordet og guider deltagerne gennem en næsten helt normal herrefrokost med sange og taler. Kapelmester Thomas Pakula og sangeren Christoffer Brodersen er garant for de musikalske indslag, og sørger for, at frokostdeltagerne synger med på både Gigolo og Kong Kristian.

Artiklen fortsætter under annoncen

Live-sendingen fra partyteltet begynder på Ringriderfestens hjemmeside klokken 11:30.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. oktober 2021 Sport, Gråsten

Knæk Cancer-stævne i Gråsten Rideklub

23. oktober 2021 Sport

Lørdag var der hele 76 ryttere til start i Gråsten Rideklubs Knæk Cancer-stævne, hvor hele overskuddet bliver sendt videre til Knæk Cancer. “Og når vi holder et Knæk Cancer-stævne, så er det for fordi, det føles naturligt for os, Jeg har selv været ramt af kræft og lige nu er der to andre fra klubben, […]

Læs mere...