Hertugbyen: Forening skaber positive forandringer

18. januar 2016 Augustenborg

Hertugbyens Bevaringsforening arbejder for at skabe positive forandringer i byen. Derfor laver vi en lille 01“happening” tirsdag, når en delegation fra NaturErhvervstyrelsen kommer til Augustenborg.

Vi vil gerne gøre opmærksom på Augustenborgs mange kvaliteter, og at vi står sammen om at alt det, der gør Augustenborg til noget særligt. Og så vil vi selvfølgelig gerne byde de nye tilflyttere velkommen, skriver foreningen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi benytter lejligheden til at skabe liv i gaden og indvier de nye bænke, som vi har anskaffet i forbindelse med puljen “Attraktive Handelsbyer”. Jægerpladsen er et af de steder, hvor de positive forandringer begynder at tage form. Af andre eksempler kan nævnes de nye granitpullerter i hovedgaden, og der tages snart hul på flere forskønnelsesprojekter.

Følg med i arbejdet her: http://hertugbyen.dk/forskoennelsesprojekter/

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 Samfund, Sønderborg

Borgmesteren takker alle brandmændene og -kvinderne

29. juli 2021 Samfund

På egne og på fællesskabets vegne udtrykker borgmester Erik Lauritzen en kæmpestort tak til nogle mennesker, der løser en ufattelig vigtig samfundsopgave. Mens mange af os holder ferie og de fleste af os nyder sommeren, så har mange mange ansatte og frivillige i vores beredskab knoklet med een af de værste brande i nyere tid […]

Læs mere...