Hertugbyen: Forening skaber positive forandringer

18. januar 2016 Augustenborg

Hertugbyens Bevaringsforening arbejder for at skabe positive forandringer i byen. Derfor laver vi en lille 01“happening” tirsdag, når en delegation fra NaturErhvervstyrelsen kommer til Augustenborg.

Vi vil gerne gøre opmærksom på Augustenborgs mange kvaliteter, og at vi står sammen om at alt det, der gør Augustenborg til noget særligt. Og så vil vi selvfølgelig gerne byde de nye tilflyttere velkommen, skriver foreningen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi benytter lejligheden til at skabe liv i gaden og indvier de nye bænke, som vi har anskaffet i forbindelse med puljen “Attraktive Handelsbyer”. Jægerpladsen er et af de steder, hvor de positive forandringer begynder at tage form. Af andre eksempler kan nævnes de nye granitpullerter i hovedgaden, og der tages snart hul på flere forskønnelsesprojekter.

Følg med i arbejdet her: http://hertugbyen.dk/forskoennelsesprojekter/

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. februar 2023 Kultur, Sønderborg

LGBTQ+ satte Sønderborg på Europakortet

2. februar 2023 Kultur

LGBTQ+ Sønderborgs Pride Week er blevet optaget i Spatacus Magasin, som er et af de største magasiner for homoseksuelle. Bladet udkommer fire gange årligt i europæiske lande syd for Danmark, oplyser LGBTQ Sønderborg, der på den måde har fået Sønderborg på Europakortet. Desuden er priden også at finde på deres hjemmeside.

Læs mere...