Hertugbyens Udviklingsforum inviterer til bogreception

21. september 2020 Kultur
Peter Remintius' bog udgives 30. september
Peter Remintius' bog udgives 30. september
I anledning af udgivelsen af Peter Remontius’ bog “Hertugbyen Augustenborg – en historisk beretning om mennesker, livet og huse” inviterer Hertugbyens Udviklingsforum til bogreception på Augustiana onsdag den 30. september kl. 16.30.
Der bliver serveret en let forfriskning og chokolade med en særlig relation til Augustenborg, skriver arrangørerne.
Artiklen fortsætter under annoncen

I modsætning til mange andre bøger om Augustenborg, så handler denne bog ikke om hertugerne, men om de borgere, som blev håndplukket til at bo i byen. Det var veluddannede embedsfolk og dygtige håndværkere fra begge sider af grænsen.
Historien fortælles med udgangspunkt i byens huse, som navngives og beskrives i en systematisk gennemgang.
Artiklen fortsætter under annoncen

De overraskende og spændende afsløringer omfatter alt fra en hidtil ukendt kongelig affære til modstandskamp, kvindekamp, social ansvarlighed, augustenborghunden og de tre dæmninger.
Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 KV21, Sønderborg

Venstre og Konservative besøger landbrug

21. juni 2021 KV21

I dag, mandag, besøger Konservative og Venstre i Sønderborg landmand Jens Lei og Jack Nielsen fra DroneVic til en markvandring/overflyvning og snak om, hvordan et højteknologisk dansk landbrug ser ud i dag og i fremtiden. Besøget vil også fokusere på, hvordan vi kan sikre, at både vores teknologiske uddannelser på Alsion og vores stærke landbrugsskole […]

Læs mere...