Hirtshals Seafood tilbagekalder en række vamrøgede fiskeprodukter

16. november 2019 Samfund

Hirsthals Seafood tilbagekalder på grund af risiko for listeria en række varmrøgede fiskeprodukter, der er solgt i hele landet, oplyser Fødevarestyrelsen.

Det er blandt andet forskellige varianter af varmrøget laks, sildefileter og makrelfileter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er fundet listeria i et enkelt produkt. Det kan ikke udelukkes, at der kan være sket krydsforureningen til flere produkter og der er risiko for at listeria kan vokse i de varmrøgede produkter fremstillet efter den 25 oktober 2019.

Risiko:

Der er risiko for infektion med listeriabakterier, hvor symptomerne blandt andet kan være influenzalignende symptomer, feber og hovedpine og i sjældne tilfælde mavetarm-problemer.

Læs mere om listeria på Fødevarestyrelsens hjemmeside.

Artiklen fortsætter under annoncen

Råd til forbrugere:

Fødevarestyrelsen råder forbrugerne til at levere produkterne tilbage til butikken, hvor de er købt – eller at kassere dem.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Gråsten, Samfund

Klimadebat med klimaekspert Jesper Theilgaard i Ahlmannsparken

28. november 2021 Gråsten

Hvad er der sket, siden den sidste klimadebat i Sønderborg for to år siden? Hvor meget er klima-situationen forværret? Hvilke tiltag er der taget i henholdsvis Danmark og EU og hvilke tiltag er planlagt for de kommende år? Gør vi nok for at bekæmpe den globale temperaturstigning? Disse spørgsmål kommer igen til debat, når klimaekspert […]

Læs mere...