Historiecenter Dybbøl Banke blev rendt over ende

6. juli 2020 Kultur

Det, at man kan komme ind i oplevelsesparker og museer for halv pris har løftet besøgstallet hos Historiecenter Dybbøl Bank.

“I dag, mandag, var der på et tidspunkt så mange inde i historiecentret, at vi blev nædt til at lukke indgangen i en time”, siger centerleder Bjørn Østergaard til SønderborgNYT. Han er sikker på, at det høje antal gæster skyldes regeringens sommerpakke, som gør det muligt for gæster at komme ind til halv pris.

“Og jeg tror også, at tv-udsendelserne om Genforeningen har betydet, at der er en stor del danskere og tyskere, der vil opleve stedet, hvor der blev kæmpet i 1864. Og i dag satte vi besøgsrekord”, siger Børn Østergaard.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra åbningstid og frem til klokken 14:30 havde 944 gæster købet en billet til Historiecenter Dybbøl Banke.

“Alle dage i sidste uge havde vi mellem 500 og 700 besøgende og i den første ferieuge plejer antallet af gæster at være omkring 2-300 om dagen”, siger Bjø’rn Østergaard.

På Sønderborg Slot oplyser billetkontoret, at der også er overvældende mange besøgende hos dem.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Det kommende folkekøkken kan rykke ind i Frivillighedens Hus

10. december 2022 Sønderborg

Sønderborg Kommune støtter op om et folkekøkken i Sønderborg, som vil udlevere mad til kommunens udsatte borgere og kommunen stiller Frivillighedens Hus til rådighed for folkekøkkenet, der åbner i januar. Det er blevet meget dyrere at leve. Inflationen er høj, og det er samtidig blevet dyrere at bruge varme og strøm. Det rammer også de […]

Læs mere...