Historiker fortæller vi ikke skal overlade pengespørgsmål til politikere og embedsmænd

10. september 2020 Kultur
Historiker Asser Amdisen. Pressefoto
Historiker Asser Amdisen. Pressefoto

De seneste årtier er der opstået en fortælling om, at nationaløkonomi er for komplekst, kedeligt og indviklet til, at vi som almindelige borgere kan og skal forstå det. Det vil historiker Asser Amdisen gøre op med.

Biblioteket har tirsdag 15 september inviteret netop Asser Amdisen Multihuset Ulkebøl. Her vil han med sin vanlige kombination af rapkæftethed og faglig dybde opridse pengenes historie, fra jernalderen til velfærdsstaten. Og gøre klart, hvorfor selve demokratiet er i fare, hvis vi overlader vores pengespørgsmål til embedsmænd, politikere og forskere, skriver biblioteket.

Artiklen fortsætter under annoncen

Asser Amdisen er kendt som blandt andet hushistoriker på P3 og udgav i foråret bogen ”En romersk mønt og hvad deraf fulgte” – og han har været højskoleforstander i Ryslinge.

Hvis du vil høre hans foredrag, skal du dukke op klokken 16:30 – og det er gratis at deltage.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
18. oktober 2021 Sport, Sønderborg

Sønderborg Billard Club fylder 40 år

18. oktober 2021 Sport

Den 31. oktober kan medlemmerne i Sønderborg Billard Club fejrer klubbens 40 års fødselsdag og det gør de med en klubturnering og en efterfølgende frokost med en enkelt pilsner og en snaps. “Der bliver spillet billard ved klubbens fire borde i lokalet på AGS hver formiddag mellem 9 og 12. Og er der nogen, som […]

Læs mere...