Historisk Samfund for Als og Sundeved udskyder generalforsamlingen

5. marts 2021 Kultur

Historisk Samfund for Als og Sundeved havde planlagt årets generalforsamling til torsdag den 25. marts, som foreningens vedtægter foreskriver. Men det bliver ikke muligt med de nugældende corona-restriktioner! Derfor er det nu besluttet, at udsætte årets generalforsamling indtil videre.

I 2020 blev generalforsamlingen udsat til sidst i oktober. Som det ser ud lige nu, kan det også blive sådan i 2021.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det planlagte arrangement med et besøg på Sandbjerg Slot onsdag den 7. april er ligeledes udsat indtil videre. Sandsynligvis vil arrangementet blive gennemført på samme tidspunkt i 2022, skriver foreningen i en pressemeddelelse.

Bestyrelsen i Historisk Samfund for Als og Sundeved venter på nye udmeldinger fra regering og myndigheder, inden der træffes flere beslutninger om årets øvrige annoncerede ture og udflugter og foredragsarrangementer.

Foreningens medlemmer vil hurtigst muligt få besked om eventuelle andre udsættelser eller aflysninger.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Iskonditoriet blev bedste ishus i Sønderjylland

14. april 2021 Erhverv

Det lykkedes ikke Iskonditoriet at genveinde titlen som Danmarks Bedste Ishus i en konkurrence hos Opdag Danmark, som sluttede i dag, onsdag klokken 16. “Vi kan glæde os over at være det bedste ishus i Sønderjylland”, siger Christian Telling, som ejer stedet sammen med hustruen. I toppen har det længe været tæt løb mellem sidste […]

Læs mere...