Hjælpepakke er ikke en garanti for en ringriderfest med fuldt program

15. marts 2021 Kultur

Formanden for Ringriderfesten, Jes Andersen, kalder det positivt, at der nu er en hjælpepakke, som holder hånden under Ringriderfesten i Sønderborg og andre større arrangementer.

“Det betyder, at vi har mere elastik, inden vi skal beslutte, om vi holder en fuld udgave af Ringriderfesten eller om vi ikke gør”, siger Jes Andersen. Han fortæller videre, at der er lavet kontrakter med alle, som skal være en del af Ringriderfesten i juli.

“Vi har selvfølgelig lavet kontrakter, som vi kan komme ud af igen, hvis der stadig er restriktioner, som gør det umuligt at gennemføre”, siger Jes Andersen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når der er ringriderfest i Sønderborg, så er det med store optog og masser af musik.

“Flere af de orkestre, som spiller til Ringriderfesten i Sønderborg kommer fra især England og det er meget afgørende for os at vide, om de kan få lov til at komme ind i landet, inden vi beslutter, om vi skal holde en fuld eller en lidt reduceret udgave af Ringriderfesten”, siger formanden.

Ringriderkomiteen kommer med en udmelding i løbet af april.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...