Hjælpepakke er ikke en garanti for en ringriderfest med fuldt program

15. marts 2021 Kultur

Formanden for Ringriderfesten, Jes Andersen, kalder det positivt, at der nu er en hjælpepakke, som holder hånden under Ringriderfesten i Sønderborg og andre større arrangementer.

“Det betyder, at vi har mere elastik, inden vi skal beslutte, om vi holder en fuld udgave af Ringriderfesten eller om vi ikke gør”, siger Jes Andersen. Han fortæller videre, at der er lavet kontrakter med alle, som skal være en del af Ringriderfesten i juli.

“Vi har selvfølgelig lavet kontrakter, som vi kan komme ud af igen, hvis der stadig er restriktioner, som gør det umuligt at gennemføre”, siger Jes Andersen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når der er ringriderfest i Sønderborg, så er det med store optog og masser af musik.

“Flere af de orkestre, som spiller til Ringriderfesten i Sønderborg kommer fra især England og det er meget afgørende for os at vide, om de kan få lov til at komme ind i landet, inden vi beslutter, om vi skal holde en fuld eller en lidt reduceret udgave af Ringriderfesten”, siger formanden.

Ringriderkomiteen kommer med en udmelding i løbet af april.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. december 2022 Uddannelse, Sønderborg

Sundhedsudvalget har opdateret netværket Ungeliv

9. december 2022 Uddannelse

UngeLiv er en formaliseret netværksstruktur mellem Sønderborg Kommune og samtlige ungdomsuddannelser samt flere andre uddannelsesinstitutioner i kommunen. Netværket har eksisteret i forskellige versioner siden 2007 med det overordnede formål at fremme sundhed og trivsel for unge. Med uddannelsesinstitutionerne som arena hænger arbejdet med sundhed og trivsel tæt sammen med fastholdelse i uddannelse og reduktion af […]

Læs mere...