H&M-bygningen: Ombygning startes ved en teknisk manøvre

14. maj 2015 Erhverv

For at komme hurtigt i gang med at indrette Det Sønderjyske Hus i det tidligere H&M i Perlegade, så har Erhvervsudvalget trukket 3,6 millioner kroner op af kassen. Pengene i Erhvervsudvalget var beregnet på at hjælpe virksomheder videre fra idé til vækst.

Jesper Smaling forklarer Erhvervsudvalgets tekniske manøvre.

Jesper Smaling forklarer Erhvervsudvalgets tekniske manøvre.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er rent teknisk, så iværksættere går ikke glip af muligheder”, siger socialdemokraternes ene erhvervsudvalgsmedlem, Jesper Smaling, til SønderborgNyt.

“I Erhvervsudvalget kunne vi sætte arbejdet i gang og vi kunne bevilge pengene. Når der igen er Byrådsmøde, så er det meningen, der skal overføres 3,6 millioner fra kassen til Erhvervsudvalget.

Hvis ikke Erhvervsudvalget valgte den tekniske manøvre, så kunne håndværkerne ikke rykke ind i Det Sønderjyske Hus før efter næste byrådsmøde.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 KV21, Sønderborg

Sønderborg Kommune ser gerne en høj stemmeprocent ved kommunalvalget

18. maj 2021 KV21

Når der er kommunalvalg i november, så er det målet for Sønderborg Kommune at valgdeltagelsen bliver lige så god som ved det seneste kommunalvalg. “Der lå vi over landsgennemsnittet og det skal vi gerne gentage”, siger chefen for Byrådssekretariatet, Pernille Svindt Lentfer, til SønderborgNYT. Hun fortæller, at der op til valget kommer en række initiativer, […]

Læs mere...