Høier & Vendelbo konkurs – redningsplan sat i værk

10. juni 2015 Erhverv

29. maj blev Høier & Vendelbo erklæret konkurs ved Skifteretten i Sønderborg, og nu starter arbejdet for at redde så meget som muligt af den hæderkronede sønderjyske virksomhed.

“Dét, der skete var, at man var i et presset marked og mistede forretning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Til sidst løb man tør for likviditet og blev enige om, at den rigtige beslutning var at sætte foden ned, inden man fik yderligere tab,” forklarer advokat Jan Bruun Jørgensen om baggrunden for konkursen.

I første omgang er medarbejderne fra virksomhedens tre afdelinger i Sønderborg, Holbæk og Horsens blevet sendt hjem, men Jan Bruun Jørgensen vil ikke afvise, at nogle af dem kan blive kaldt tilbage på arbejde i løbet af den kommende tid.

“Vi er ved at analysere på, om vi skal åbne et nødberedskab, men vi mangler en lille smule information. Der er nogle interessante ordrer i gang, og hvis der ringer kunder og bestiller noget, vi har på lager, så ser vi selvfølgelig også på det”, siger Jan Bruun Jørgensen.

Derudover har han selvfølgelig også en mere langsigtet opgave, der går ud på at afhænde hele eller dele af konkursboet til interesserede købere. penge

“Op til konkursen har ejerne haft nogle sonderinger med andre, som måske kunne være interesserede i at overtage dele eller det hele, og det er en proces, vi fortsætter, så vi forhåbentligt ikke skal ud og sælge det i stumper og stykker”, siger Jan Bruun Jørgensen.

“Der har været interesserede købere undervejs, og man har haft dialog stort set frem til konkursen. Men man er ikke lykkedes med at gøre en aftale færdig, og så synes man, at man løb tør for tid. Men vi samler selvfølgelig op på de muligheder, som ejerne har vurderet var interessante”, siger han.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk