Høj vækst hos Danfoss

23. august 2017 Erhverv Skrevet af: Michael Kjær

Danfoss fortsætter fremgangen og øgede omsætningen til 21,8 mia. kr. mens indtjeningen landede på 1,5 mia. kr. i årets første seks måneder.

Kim Fausing, koncernchef, Danfoss

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi har haft et stærkt første halvår, hvor alle Danfoss’ kerneforretninger har leveret god salgsvækst. Vi har de senere år arbejdet målrettet med at accelerere væksten ved at investere i innovation og markeder med stort potentiale, og det er det, der giver resultater”, fortæller koncernchef Kim Fausing i en pressemeddelelse.

Ifølge Danfoss er det alle kerneforretninger og markeder der har sikret fortsat vækst, men særligt mobilhydraulik-forretningen, Danfoss Power Solutions, har leveret markant fremgang og i Kina er der sket en markant vækst drevet af stigende efterspørgsel på klimavenlige og energieffektive teknologier.

22. maj 2024 Politik, Sønderborg

Nu kan kommunen igen hjælpe projekter med mellemfinansiering

22. maj 2024 Politik

På Økonomiudvalgets møde i dag, onsdag, blev det blandt andet besluttet, at kommunen igen skal tilbyde mellemfinansiering til lokaleprojekter, der har fået tilsagn om støtte. ”Vi er i den situation, at det igen er muligt at hjælpe, så er der lokale projekter, som har fået tilsagn og støtte fra eksempelvis LAG, så skal de endelig […]

Læs mere...