Hør Erik Østenkjær fortælle om tankens kraft

2. april 2015 Samfund

Vi har et enormt fokus på sundhed og træning, men vi glemmer at tanken kommer før handlingen når vi spiser

Erik Østenkjær

Erik Østenkjær

rigtigt eller træner. Hvis du vil have livskvalitet og livsglæde er det noget du tænker dig til, for selv din muskelmasse og din sundhed er afhængig af, hvor stærk din vilje og indstilling er.

Artiklen fortsætter under annoncen

Artiklen fortsætter under annoncen

Artiklen fortsætter under annoncen

Danmarks mest kontroversielle Mentaltræner og Sportscoach Erik Østenkjær ved, at det er tanken, der kan gøre dig både syg og rask – og at vi derfor i virkeligheden er i stand til at gøre os selv syge og raske med tankens kraft. Hemmeligheden ligger i samspillet mellem intellektet og følelserne, og Erik Østenkjær har nøglen og redskaberne til at skabe et sundt sind og komme et skrantende helbred til livs.
Artiklen fortsætter under annoncen

Den 15. april kommer han til Sønderborghus, hvor du kan møde ham kl. 19.30 og høre foredraget: Tankens kraft. Der sælges billetter på billetnet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Erik Østenkjær har været mental træner og coach for de tunge drenge indenfor sport, politik og underholdningsbranchen. Mere end tredive års erfaring har gjort ham til ekspert på menneskets sind, og den viden deler han ud på foredrag, i bøger, på kurser og i sin praksis. Han er den medierne ringer til, når de skal bruge en mening, der skærer igennem sportens kammerateri og frygt for at fornærme.
Erik Østenkjær´s baggrund omfatter en teoretisk psykologisk uddannelse med speciale indenfor download (2)præstationspsykologi, organisation- og kulturpsykologi, gruppe- og familieterapi samt klinisk hypnose. Sideløbende med den teoretiske uddannelse har Erik en lang praktisk karriere, han har gennem årene arbejdet indenfor 27 forskellige sportsgrene i 21 forskellige lande.
Ud over erfaringer fra sportens verden har Erik i en kort årrække fungeret som institutionsleder, uddannelseschef og som personaledirektør for en større international virksomhed.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juli 2021 Kultur, Sønderborg

Vores Sønderborg sørger for musik i byen

24. juli 2021 Kultur

Lørdag formiddag klokken 11 begyndte Down Town Dynt at spille i Apotekerhaven og en stor del af deres fanskare var på plads, så de kunne få det hele med. “Ja, vi starter en time tidligere end annonceret og det skyldes, at jeg skal videre til et andet job”, sagde Brian O’Driscoll, som sammen med sin […]

Læs mere...