Hør hvad det kræver at at være elite-cykelrytter

3. maj 2022 Tour de France

Nu kan du komme med helt ind i maskinrummet, når Bekim Christensen onsdag 4. maj klokken 19 gæster biblioteket i Sønderborg.

Her fortæller han om, hvad det kræver at blive professionel cykelrytter. Hvordan træner og spiser en Tour de France-rytter, og hvad sker der den dag, man ikke længere er cykelrytter?

Bekim Christensen vil fortælle om sine erfaringer med kosten og ikke mindst om tankernes indvirkning på helbredet, og hvordan det har hjulpet ham igennem svære perioder med skader og sygdom, skriver biblioteket.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bekim Christensen har oplevet at stå på podiet på Champs-Élysées i Paris som vinder af holdkonkurrencen i Tour de France. Han har kørt alle de store cykelløb: Paris-Roubaix, Milano Sanremo, Flandern Rundt, Vuelta a España, men intet der kan måle sig med Tour de France.

Du finder en billet på bibliotekets hjemmeside.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
19. maj 2022 Erhverv, Nordborg

Skal du med til Klovneløb?

19. maj 2022 Erhverv

Den 29. maj fra kl. 13.30-16.30 er der Klovneløb i Nordborg og det har til formål at samle familier og venner til en hyggelig dag i en god sags tjeneste. Med løbet samles der ind til den landsdækkende forening Danske Hospitalsklovne, så endnu flere hospitalsklovne kan komme ud og glæde børn og unge, der må […]

Læs mere...