Hør marsklandssanger synge sange å’ æ’ språch

24. november 2021 Kultur

Kenny Peter kalder sig marsklandssanger og han skriver sange og synger dem å’ æ’ språch.

Som en marskens svar på Kim Larsen med omvendt fortegn, sønderjysk dialekt og vid, fortæller Kenny Peter historier der, på elegant vis, spiller ind i hans glade og forunderlige melodier.

Tekstuniverset er bredt og humoristisk, med emner som indvandringen af rigsdansk-talende i Sønderjylland, livet i udkantsdanmark, småborgerlighed og meget mere i sange som: Fremme mand fra Gasse?, Helved og Hygge.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg har boet i Canada med min kone og barn, men jeg har stadig min kærlighed til Danmark og den synnejyske dialekt”, siger Kenny Peters i en pressemeddelelse. Han er for nylig kommet retur til Danmark, hvor han vil tage rundt og spille, inden han sætter kursen mod sit nye hjem i Grækenland.

På sin musiktur kommer Kenny Peter også til Augustenborg, hvor han fredag den 3. december spiller i Æ Værksted, hvor du skal huske selv at tage drikkevarer med til en hyggelig aften.

Læs mere og find din billet her .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 112, Gråsten

Stor brand i Rinkenæs – politiet advarer imod røgen

3. februar 2023 112

Politiet opfordrer boere i Rinkenæs til at søge indendørs og undgå røgen fra en brændende gård. Brandvæsnet har – på grund af den kraftige blæst – svært ved at få få slukket branden. Fredag omkring klokken 16:30 kørte brandbiler fra Rinkenæs Frivillige Brandværn, Broager Frivillige Brandværn, Gråsten Frivillige Brandværn samt Sønderborg Brand og Redning til […]

Læs mere...