Hør Peter Carlsen fortælle om Realitymaleri og genre-statuetter

1. november 2019 Kultur

På Multikulturhuset kan du torsdag den 7. november klokken 19 komme til det rigt illustreret foredrag ‘Realitymaleri og genrestatuetter’ med maler Peter Carlsen. Her fortæller Peter Carlsen om sin kunstproduktion, som tager udgangspunkt i den moderne medievirkelighed, den nationale identitet og det moderne menneskes stræben efter individualitet.

Begrebet ‘Realitymaleri’ er en Peter Carlsenopfindelse, og hans kryptiske definition er trykt på bagsiden af kataloget ‘Peter Carlsen – Realitymaleri’, som var den udstilling der faldt sammen med kunstnerens 60-årsfødselsdag i 2015. Realitymaleri er i ord – hvad Carlsens maleri er i billeder; en form for ironisk socialrealisme, hvormed han udstiller vores samtid, skriver biblioteket.

Artiklen fortsætter under annoncen

Peter Carlsen er maler og grafiker.

Han blev i 1977 optaget på Det Kongelige Danske Kunstakademi og hans værker findes på en række af Danmarks førende museer, heriblandt Statens Museum for Kunst, Arken og ARoS.  Peter Carlsen deltager også som kunstekspert i Kunstquiz på DR K.

Arrangementet laves i samarbejde mellem biblioteket og kunstskolen.

For 120 kroner køber du din BILLET HER

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg Vinen 2022 er med Tour de France-inspireret etiket

27. november 2021 Erhverv

Lørdag formiddag blev Sønderborg Vinen 2022 afsløret og det foregik helt efter traditionen med musik fra Sønderborg Garden og Ringriderfestens heroldere var også en del af festligheden, som foregik på Rådhuset. “Årets Sønderborgvin er udvalgt blandt 34 vine og det er medlemmer fra Ringriderkomiteen, der sammen med Wohlenberg, har smagt sig frem til den, som […]

Læs mere...