Hørup Bibliotek: Takt og Tone med afsæt i Emma Gad

14. februar 2014 Kultur
Det koster 50 kroner at lytte til Gitte Hornshøj.

Det koster 50 kroner at lytte til Gitte Hornshøj.

Takt & tone er evig gyldig. Kom til et spændende foredrag med Gitte Hornshøj om netop dette emne tirsdag den 25. februar klokken 19.30 på Hørup Bibliotek.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gitte Hornshøj har god opførsel med rødder til Gad, Bendix og Correll som speciale. Oplev et humørfyldt foredrag med masser energi og bid. Gitte Hornshøj mener, at kan man både nu og i fremtiden forstå sig på de synlige og usynlige spilleregler i samvær med andre, opnår man større succes, og derudover frem for alt større livskvalitet.

Emma Gad har ikke levet forgæves og med få omskrivninger holder mange af hendes kloge ord vand den dag i dag. Gitte Hornshøj fortæller om sit eget liv med afsæt i god opførsel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gode rungende grin tilsat alvor og med plads til eftertænksomhed. Det er et foredrag med fast forankring i dannelse. Vores daglige omdrejningspunkt er vores opførsel, og er den god, opdages den ikke. Men den stikker ud når den ikke er det.

Gitte Hornshøj er blandt andet forfatter til bøgerne, ”Respekt! – Takt og tone og kunsten at omgås andre mennesker” fra 2006 og Børn, børn, børn skrevet med Anne Mette Rasmussen i 2009.

Kom til et festligt foredrag om takt og tone, men også med plads til unoder.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. juli 2022 Tour de France, Sønderborg

Velkommen til målbyen til kørestolsbrugere og borgere med handicap

2. juli 2022 Tour de France

Formanden for Handicaprådet, Bente Rey, glæder sig over de mange tiltag for borgere med handicap, der er sat i gang i forbindelse med Tour de France. Hun glæder sig især over, at Sønderborg Kommune har lavet tre områder for borgere med handicap, der gerne vil se cykelløbet tæt på, skriver kommunen Det største område bliver […]

Læs mere...