Hørup Bibliotek: Takt og Tone med afsæt i Emma Gad

14. februar 2014 Kultur
Det koster 50 kroner at lytte til Gitte Hornshøj.

Det koster 50 kroner at lytte til Gitte Hornshøj.

Takt & tone er evig gyldig. Kom til et spændende foredrag med Gitte Hornshøj om netop dette emne tirsdag den 25. februar klokken 19.30 på Hørup Bibliotek.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gitte Hornshøj har god opførsel med rødder til Gad, Bendix og Correll som speciale. Oplev et humørfyldt foredrag med masser energi og bid. Gitte Hornshøj mener, at kan man både nu og i fremtiden forstå sig på de synlige og usynlige spilleregler i samvær med andre, opnår man større succes, og derudover frem for alt større livskvalitet.

Emma Gad har ikke levet forgæves og med få omskrivninger holder mange af hendes kloge ord vand den dag i dag. Gitte Hornshøj fortæller om sit eget liv med afsæt i god opførsel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gode rungende grin tilsat alvor og med plads til eftertænksomhed. Det er et foredrag med fast forankring i dannelse. Vores daglige omdrejningspunkt er vores opførsel, og er den god, opdages den ikke. Men den stikker ud når den ikke er det.

Gitte Hornshøj er blandt andet forfatter til bøgerne, ”Respekt! – Takt og tone og kunsten at omgås andre mennesker” fra 2006 og Børn, børn, børn skrevet med Anne Mette Rasmussen i 2009.

Kom til et festligt foredrag om takt og tone, men også med plads til unoder.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
11. maj 2021 Kultur, Nordborg

Den Digitale Stafet nåede frem til Genforeningsstenen i Nordborg

11. maj 2021 Kultur

Tirsdag eftermiddag nåede Den Digitale Stafet frem til Nordborg og ved Genforeningsstenen i Søparken ved Nordborg Sø blev den givet til Stephan Kleinschmidt, der er formand for Udvalget for Kultur, Idræt, Handel og Rurisme. “Med Den Digitale Stafet skabes der en fælles oplevelse med mange deltagere – hvor for sig. Og her – 101 år […]

Læs mere...