Høstmarked på Fisketorvet

3. september 2014 Erhverv

Pressemeddelelse:

Fisketorvet vil igen være rammen om et stort høstmarked – efteråret er over os, og dette skal fejres med et kæmpe marked. Fejringen sker lørdag den 27. september fra 10 til 13.fisk

Hele fiskemarkedet fyldes med masser af ”lopper” lige fra små til store ting bl.a. krystal drikkeglas, pynteting, glas, bøger, ude- og indelegetøj, bøger, tøj til både voksne og børn, smykker, keramik, blomster, friske og røgede fisk, ”rode kasser” til små priser samt en masse andet. Det er svært at sige nøjagtigt, hvilke boder der vil være, da kræmmerne har mulighed for at ”dukke op” på selve dagen.

Artiklen fortsætter under annoncen

På et rigtigt høstmarked er der selvfølgelig nyhøstet frugt og grønt samt syltede ting.

Udos Fisk har åbent fra kl. 9.00 til kl. 13.00, hvor der sælges friske og røgede fisk. Husk at købe ind til aftensmaden.

Underholdningen sørger Leif og Leif for, så den er i gode hænder. Intet marked uden dem og deres helt specielle stemningsmusik.

Der bydes også på godt til ganen. Café Brag holder åbent og serverer deres berømte kæmpe Fiskebuffét, eller man kan hygge sig med en kop kaffe og kage, øl, vand, m.v., mens man tager en fortjent pause og nyder stemningen samt udsigten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der vil være salg af grill-pølser, sandwich samt køligt fadøl.

Snyd ikke dig selv for en sjov formiddag på byens bedste torv – Fisketorvet.

Vi håber, vi ses.billede

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. september 2023 REGIONALT, Samfund

Vejarbejde nord og syd for grænseovergangen ved Frøslev

22. september 2023 REGIONALT

Politiet opfordrer borgere til at krydse grænsen på en af de mindre grænseovergange, der ligger vest for Frøslev, fordi de forventer meget kø. Her er grænseovergange i Vilmkær, Sofiedal, Bøgelhus og Pebersmark. Det skyldes et større vejarbejde på begge sider af grænsen, skriver politiet i en pressemeddelelse. Renoveringen af asfalten på de to kontrolområder ved […]

Læs mere...