Højskolesange i Christianskirken

16. december 2013 Kultur

Tirsdag den 7. januar skal der synges i Christianskirken og det koster 25 kroner at deltage i sangeftermiddagen, som begynder klokken 15.

De fleste af os har oplevet suset, når fællessangen løfter os. Det kan være den gode melodi eller den tankevækkende tekst, som river os med. Det kan være, at netop melodi og tekst smelter sammen på en særlig måde, og det kan være stemningen, situationen og måden vi synger sammen på, der vækker særlige minder.

Karen Hanne Munk.

Karen Hanne Munk.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Mange har oplevet, at den sangskat, der er samlet i Højskolesangen, kan noget bestemt. Derfor er det også vigtigt, at næste generation får del i traditionen. Hvordan gør vi det?

Der er lagt op til en eftermiddag med fællessang fra højskolesangbogen.

Sang- og musiklærer Karen Hanne Munk fra Sundeved Efterskole introducerer sangene og fortæller om erfaringerne med de unge.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Sådan er Corona-reglerne for Sønderborg Sommer Revy

13. maj 2021 Kultur

Sønderborg Sommer Revy har modtaget myndighedernes restriktioner og de siger, at gæster gerne må sidde sammen i grupper med under en meters afstand, såfremt gruppen i forvejen har tæt kontakt med hinanden eller normalt ses på tilsvarende vis. En gruppe kan bestå af fra to og op til 60 personer. ”Vi er derfor i gang […]

Læs mere...