Højskolesange i Christianskirken

16. december 2013 Kultur

Tirsdag den 7. januar skal der synges i Christianskirken og det koster 25 kroner at deltage i sangeftermiddagen, som begynder klokken 15.

De fleste af os har oplevet suset, når fællessangen løfter os. Det kan være den gode melodi eller den tankevækkende tekst, som river os med. Det kan være, at netop melodi og tekst smelter sammen på en særlig måde, og det kan være stemningen, situationen og måden vi synger sammen på, der vækker særlige minder.

Karen Hanne Munk.

Karen Hanne Munk.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Mange har oplevet, at den sangskat, der er samlet i Højskolesangen, kan noget bestemt. Derfor er det også vigtigt, at næste generation får del i traditionen. Hvordan gør vi det?

Der er lagt op til en eftermiddag med fællessang fra højskolesangbogen.

Sang- og musiklærer Karen Hanne Munk fra Sundeved Efterskole introducerer sangene og fortæller om erfaringerne med de unge.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. oktober 2022 Samfund, Sønderborg

Nyreforeningen tager i Borgen og fortæller om organdonationer

6. oktober 2022 Samfund

Over hele landet markeres Organdonationsdagen den 8. oktober. I Sønderborg er Nyreforeningen Sønderjylland at finde på indkøbscentret Borgen – på øverste butiksetage, under rulletrappen op til parkeringstaget. Organdonation er et tema, som hele tiden er meget aktuelt. Det ligger os meget på sinde at udbrede kendskabet til emnet, da flere af vore medlemmer er transplanterede, […]

Læs mere...