Højskolesange i Christianskirken

16. december 2013 Kultur

Tirsdag den 7. januar skal der synges i Christianskirken og det koster 25 kroner at deltage i sangeftermiddagen, som begynder klokken 15.

De fleste af os har oplevet suset, når fællessangen løfter os. Det kan være den gode melodi eller den tankevækkende tekst, som river os med. Det kan være, at netop melodi og tekst smelter sammen på en særlig måde, og det kan være stemningen, situationen og måden vi synger sammen på, der vækker særlige minder.

Karen Hanne Munk.

Karen Hanne Munk.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Mange har oplevet, at den sangskat, der er samlet i Højskolesangen, kan noget bestemt. Derfor er det også vigtigt, at næste generation får del i traditionen. Hvordan gør vi det?

Der er lagt op til en eftermiddag med fællessang fra højskolesangbogen.

Sang- og musiklærer Karen Hanne Munk fra Sundeved Efterskole introducerer sangene og fortæller om erfaringerne med de unge.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Den internationale skole er indstillet til SEVERIN-PRISEN

16. september 2021 Uddannelse

Den internationale skole i Sønderborg med 168 elever vil gerne være mere synlige. Derfor oprettede skolen for et år siden en Facebookside, som nu er indstillet til SEVERIN-PRISEN 2021. For Sønderborg International School er det vigtigt, at forældre og andre interesserede kan følge med i børnenes hverdag på skolen. Derfor producerer de ældre klasser selv […]

Læs mere...