Holder du sommerferie på cyklen?

13. juli 2016 Augustenborg

Tager du på cykleferie?

Det gør Aase Nyegaard og hendes mand.

Læs om hendes glæde ved cykleferier.

Siden træningsturene med Team Rynkeby har AAse Nyegaard nydt at tage længere ture.

Siden træningsturene med Team Rynkeby har AAse Nyegaard nydt at tage længere ture.

Artiklen fortsætter under annoncen

Elsker du også cykleferier, så vil ProjectZero gerne i kontakt med dig og andre, der vælger cyklen som ferietransportmiddel.

Vi kender det alle sammen. Sommerferien nærmere sig, men ferien er endnu ikke helt planlagt, og mange spørgsmål melder sig. Hvor skal turen gå hen, og hvad skal vi lave?

Men har du nogensinde overvejet en cykleferie?
Cykleferie kan være et miljøvenligt alternativ til den mere traditionelle ferieform, du sparer nemlig miljøet for 79 g CO2 pr. cyklet km.

Aase Nyegaard tager cyklen på ferie

Artiklen fortsætter under annoncen

Byrådspolitiker Aase Nyegaard begiver sig snart ud på den tredje cykelferie, med hendes mand Aksel Jepsen. De har begge fundet en stor glæde ved at cykle i deres ferie.

”Vi holder meget af cykleferie, især fordi man er mere nærværende med sine omgivelser, fremfor når man kører i bilen”, siger Aase, som har nydt de forgange cykelferier – også selvom vejret ikke altid har været helt godt.

”Selvom vejret er dårligt, sætter det ikke en stopper for at vi begiver os afsted imod næste destination, det handler blot om at have det rigtige tøj med”, siger Aase Nyegaard, som har været mødt både regn og kraftig vind på cykleferien.

Artiklen fortsætter under annoncen

Aksel og Aase Nyegaard har altid været glade for at cykle, men det tog for alvor om sig, da Aase Nyegaard skulle træne op til Team Rynkeby tilbage i 2013, hvor de sammen begyndte at cykle de lange strækninger.

De tilbagelægger dagligt flere kilometer, når de er på cykleferie. Ruten er planlagt forinden, overnatningen er booket, og en god middag venter forenden af dagens rute.

Vi cykler omkring 80 km. Hver dag, når vi drager ud på cykleferie. Aksel og jeg har den aftale, at der altid skal vente en godt måltid mad, når vi er fremme, som en god belønning”, siger Aase Nyegaard.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Har du en cykelferie historie?

Skal du på cykleferie i år, og derved spare på CO2-udledningen?

Og vil du fortælle alle andre om din cykelferie, så er det dig ProjectZero søger.

Send en mail til post@projectZero.dk og fortæl om din cykleferie.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Nordborg

Ild i skorsten på Nordals

23. maj 2022 112

Mandag kort før klokken 18:30 rykkede Nordborg Frivillige Brandværn til Drejkobbel på Nordals og det samme gjorde stigevognen fra Sønderborg Brand og Redning. “Der kom en melding om en skorstensbrand og da vi kom frem var der ikke længere flammer, men blot nogle gløder”, siger indsatsleder Jesper Grau fra Sønderborg Brand og Redning til SønderborgNYT.. […]

Læs mere...