Holder du sommerferie på cyklen?

13. juli 2016 Augustenborg

Tager du på cykleferie?

Det gør Aase Nyegaard og hendes mand.

Læs om hendes glæde ved cykleferier.

Siden træningsturene med Team Rynkeby har AAse Nyegaard nydt at tage længere ture.

Siden træningsturene med Team Rynkeby har AAse Nyegaard nydt at tage længere ture.

Elsker du også cykleferier, så vil ProjectZero gerne i kontakt med dig og andre, der vælger cyklen som ferietransportmiddel.

Vi kender det alle sammen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sommerferien nærmere sig, men ferien er endnu ikke helt planlagt, og mange spørgsmål melder sig. Hvor skal turen gå hen, og hvad skal vi lave?

Men har du nogensinde overvejet en cykleferie?
Cykleferie kan være et miljøvenligt alternativ til den mere traditionelle ferieform, du sparer nemlig miljøet for 79 g CO2 pr.

cyklet km.

Aase Nyegaard tager cyklen på ferie

Byrådspolitiker Aase Nyegaard begiver sig snart ud på den tredje cykelferie, med hendes mand Aksel Jepsen. De har begge fundet en stor glæde ved at cykle i deres ferie.

”Vi holder meget af cykleferie, især fordi man er mere nærværende med sine omgivelser, fremfor når man kører i bilen”, siger Aase, som har nydt de forgange cykelferier – også selvom vejret ikke altid har været helt godt.

”Selvom vejret er dårligt, sætter det ikke en stopper for at vi begiver os afsted imod næste destination, det handler blot om at have det rigtige tøj med”, siger Aase Nyegaard, som har været mødt både regn og kraftig vind på cykleferien.

Aksel og Aase Nyegaard har altid været glade for at cykle, men det tog for alvor om sig, da Aase Nyegaard skulle træne op til Team Rynkeby tilbage i 2013, hvor de sammen begyndte at cykle de lange strækninger.

De tilbagelægger dagligt flere kilometer, når de er på cykleferie.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ruten er planlagt forinden, overnatningen er booket, og en god middag venter forenden af dagens rute.

Vi cykler omkring 80 km. Hver dag, når vi drager ud på cykleferie. Aksel og jeg har den aftale, at der altid skal vente en godt måltid mad, når vi er fremme, som en god belønning”, siger Aase Nyegaard.

 

 

Har du en cykelferie historie?

Skal du på cykleferie i år, og derved spare på CO2-udledningen?

Og vil du fortælle alle andre om din cykelferie, så er det dig ProjectZero søger.

Send en mail til post@projectZero.dk og fortæl om din cykleferie..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. april 2021 Kultur, Sønderborg

Søndeborghus og andre spillesteder varmer op til livekoncerterne

23. april 2021 Kultur

Spillestederne ser frem til den 6. maj, hvor de igen må åbne dørene og lukke publikum ind til livekoncerter. Indtil da er otte spillesteder gået sammen for at skabe en festival, som varmer op til den store genåbning. Warm Up Festival udgøres af otte streamingkoncerter på tværs af spillestederne som det sidste online-skridt mod livekoncerterne. […]

Læs mere...