Holdet bag Kulturmåned på Cathrinesminde Teglværk aflyser

21. april 2021 Kultur

Kulturmåned i Cathrinesminde Teglværk aflyser arrangementerne, som skulle have foregået i løbet af maj måned – det er vi ganske enkelt nødt til med de restriktioner, som gælder for os.

Sådan siger medarrangør Jørn Lehmann Petersen til SønderborgNYT.

Programmet bestod af aftener med Poul Krebs med band, Sim Jan – konflikter i verdens brændpunkter, nationalbankdirektør Lars Rohde – op- og nedture i dansk økonomi og Alberte Winding – sange og tekster med indhold.
Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er gået i gang med at sende betalingen retur til dem, der har købt billetter, men det er selvfølgelig muligt, at folk kan lade pengene stå og deltage i maj 2022”, siger Jørn Lehmann Petersen, som fortæller, at alle de optrædende – på nær Poul Krebs – har lovet at komme i maj 2022.
“Poul Krebs kender endnu ikke sit program for maj næste år, så det er bestemt ikke udelukket, han kommer”.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Genforeningen 2020, Sønderborg

DGIs Genforeningsstafet nåede frem til Rytterstatuen

14. maj 2021 Genforeningen 2020

Fredag eftermiddag nåede Genforenings-depechen til Sønderborg, hvor den skiftede hænder og det blev DGI-formand Charlotte Bach Thomassen, som skulle løbe den op gennem Dybbøl Banke og videre mod Aabenraa. Med på turen fra Rytterstatuen til Dybbøl Banke var også byrådsmedlemmerne Stephan Kleinschmidt og Jesper Kock, der begge – ligesom DGI-formanden – sagde nogle ord om […]

Læs mere...