Hør Lone Hørslev læse digte op

16. marts 2019 Kultur

Klimaforandringer, finanskrise og kærlighed er alt sammen registrerbar data i Lone Hørslevs seneste digtsamling, ‘Dagene er data’.

Oplev forfatteren læse op på biblioteket i Sønderborg på torsdag klokken 19.

Med alvor, humor og sprogligt overskud tematiserer Lone Hørslev det moderne online-liv, og hvad det gør ved vores måde at opleve verden på. I digtene er big data og 0- og 1-taller sivet ind i privatlivet, så også erfaringer med forelskelse, madoplevelser og snorken lagres for eftertiden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Digtene er fulde af Hørslevs karakteristiske musikalitet, rytme og energi, som ikke mindst kommer til udtryk ved oplæsningen.

Foruden forfattergerningen er Lone Hørslev da også involveret i flere musikalske konstellationer som forsanger og sangskriver, skriver biblioteket.

CV’et tæller desuden fire romaner, en novellesamling samt en række digtsamlinger.

Det er gratis at deltage.

Man kommer bare.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. marts 2023 Erhverv, Sønderborg

Handelslivets generalforsamling drejede sig om samarbejde, aktiviteter og pengemangel

24. marts 2023 Erhverv

Torsdag aften var der generalforsamling i Vores Sønderborg og formanden, Rikke Torré, der aflagde sin beretning. “Vi skal sikre, at Sønderborg fortsat er en attraktiv handelsby og den skal vokse,” sagde hun og kiggede derefter tilbage på året, der gik. “En gul bølge rullede ind over Sønderborg den 3. juli og det var en folkefest, […]

Læs mere...