Hos Hr. Jessen kan du købe julegavekort til bogcafé med Ulf Pilgaard

17. oktober 2019 Kultur

Hvis du går og overvejer, hvad der skal være mandelgaven eller måske en julegave, så kan det være en idé at give et gavekort til Brecklings Bogcafé.

“Det er nogle gange lidt svært at finde på mandelgaven eller en julegave, så jeg tænker, at det at møde Ulf Pilgaard er en god oplevelse at give til en, man sætter pris på”, siger Allan Breckling, bogcafébestyrer.

For Brecklings Bogcafé giver det rigtig god mening, at Hr. Jessen på Rådhustorvet sælger gavekortene til bogcafé med Ulf Pilgaard på Hotel Sønderborg Strand den 15. marts i genforeningsåret.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har jo mange gæster og så er vi centralt placeret”, siger Leif Jessen, der er vært på restauranten.

Gavekortet koster 300 kroner og udover oplevelsen med Ulf Pilgaard, så dækker det også en let anretning, der serveres fra klokken 14.

Bogcafeen med Ulf Pilgaard starter klokken 15.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. marts 2023 Erhverv, Sønderborg

Signe Bramsen er ny skoleleder på Privatskolen Als

28. marts 2023 Erhverv

Det er med stor glæde i bestyrelsen, at vi kan annoncere Signe Bramsen som skoleleder, skriver Privatskolen Als i en pressemeddelelse. Signe Bramsen har siden 2020 været viceskoleleder og pædagogisk leder for Privatskolen Als og har forinden været afdelingsleder på Ahlmann-skolen og lærer på Broager Skole. På Privatskolen Als har Signe været back-up til skoleleder […]

Læs mere...