Hos Hr. Jessen kan du købe julegavekort til bogcafé med Ulf Pilgaard

17. oktober 2019 Kultur

Hvis du går og overvejer, hvad der skal være mandelgaven eller måske en julegave, så kan det være en idé at give et gavekort til Brecklings Bogcafé.

“Det er nogle gange lidt svært at finde på mandelgaven eller en julegave, så jeg tænker, at det at møde Ulf Pilgaard er en god oplevelse at give til en, man sætter pris på”, siger Allan Breckling, bogcafébestyrer.

For Brecklings Bogcafé giver det rigtig god mening, at Hr. Jessen på Rådhustorvet sælger gavekortene til bogcafé med Ulf Pilgaard på Hotel Sønderborg Strand den 15. marts i genforeningsåret.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har jo mange gæster og så er vi centralt placeret”, siger Leif Jessen, der er vært på restauranten.

Gavekortet koster 300 kroner og udover oplevelsen med Ulf Pilgaard, så dækker det også en let anretning, der serveres fra klokken 14.

Bogcafeen med Ulf Pilgaard starter klokken 15.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

KunstPunkt: Mindeudstilling for Helene Michelsen

23. oktober 2021 Kultur

Helene Michelsen fra Vemmingbund har malet sit sidste billede. Hun har også bygget sin sidste skulptur, ligesom det er slut med de malede sten og fliser. Nu er der en mindeudstilling i KunstPunkt. “Jeg er datter af Helene Michelsen, men det er min mors fantastiske omgangskreds, der sammen har stablet dette kunstarrangement på benene”. Sådan […]

Læs mere...