Hotel Alsik bliver ét år i dag – det fejres med rabat på gavekort

6. maj 2020 Erhverv

Det er i dag, Hotel Alsik fylder ét år – og hotellet er stadig lukket ned på grund af Corona-krisen.

“Vi havde håbet på at fejre dagen med en event, men sådan blev det ikke”, siger Alsiks event- og konferencechef Anne Kathrine Bruun Sørensen til SønderboprgNYT.

Kunderne kan alligevel være med til at fejre fødselsdag.

“Det kan de ved at købe et gavekort til Hotel Alsik. Fra i dag og en måned frem er der 20 proent fødselsdagsrabat”, siger Anne Kathrine Bruun Sørensen.

Stadig liv bag hotellets mure

Artiklen fortsætter under annoncen

På Hotel Alsik ved medarbejdere og ledelse lige så lidt om, hvornår det igen bliver muligt at åbne restauranterne, som alle andre gør.

“Så vi går og venter på, at myndighederne kommer med en melding”, siger event- og konferencechefen, som er sikker på, at hotellets personale er superklar til igen at yde supergod service og det allerede fra genåbningsdag ét.

Jesper Koch og hans stab har kigget på menuerne, så når hotellet en gang i fremtiden åbnes for gæster, så bliver det med nye retter i alle tre restauranter.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der er trykt nye menukort”, siger Anne Katrine Bruun Sørensen.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

Vind billetter til festlig aften med Tørfisk

22. oktober 2021 Kultur

Bandet Tørfisk fejrer jubilæum med en Jubilæums-Tour rundt i Danmark og 30. oktober rammer den Augustenborg. Og dermed har du chancen igen for at høre deres populære sange i Augustenborghallerne, hvor de spiller lørdag den 30. oktober kl. 20.00. Sangene er blevet til fra starten i 1981 og frem til i dag ”Sidst Tørfisk var […]

Læs mere...