Hotel Alsik er klar til gæster fra mandag

12. maj 2020 Erhverv

På mandag genåbner Restaurant Syttende i Hotel Alsik.

Jesper Koch og hans stab har kigget på menuen, så det er nye spændende retter, der bydes på.

“Der er trykt nye menukort til alle tre restauranter”, siger event- og konferencechef Anne Katrine Bruun Sørensen til SønderborgNYT. Menukortene til Restaurant Alsik og til Freias Spisestue kommer ikke i brug fra mandag.

Hotellet åbner også Alsiks bar og lounge, hvor alle er velkomne til udendørs kaffe, kage, snacks og drikkevarer. Alle har altså mulighed for at lægge vejen forbi Alsik og nyde en forfriskning og den smukke udsigt over Alssund.

Artiklen fortsætter under annoncen

Restaurant Alsik åbner for hotellets gæster, men ikke gæster udefra. Morgenmad og aftensmad kan fortsat nydes på værelset eller som take away, men nu også i restauranten, der indrettes med efter sundhedsmyndighederne anbefalede afstand. Åbningstiden er begrænset til 17:30 – 19:30 og også menukortet er reduceret.

For medlemmer og hotellets gæster startes der udendørs fitness og yoga for hold på op til ti personer. Der stilles blandt andet spinningcykler op på Alsiks terrasse.

Artiklen fortsætter under annoncen

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
31. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Corona: Nye regler ved indrejse i Tyskland

31. juli 2021 COVID-19

Fra søndag skal alle lade sig teste, før de rejser ind i Tyskland, hvis de ikke er vaccineret eller er kommet sig over en corona-infektion. Det siger den tyske sundhedsminister, Jens Spahn, til Flensborg Avis. I al hast vedtog den tyske regering fredag nye, skrappe krav i forbindelse med indrejse, oplyser forbundsregeringens stedfortrædende talsmand, Ulrike […]

Læs mere...