Hotel Alsik er klar til gæster fra mandag

12. maj 2020 Erhverv

På mandag genåbner Restaurant Syttende i Hotel Alsik.

Jesper Koch og hans stab har kigget på menuen, så det er nye spændende retter, der bydes på.

“Der er trykt nye menukort til alle tre restauranter”, siger event- og konferencechef Anne Katrine Bruun Sørensen til SønderborgNYT. Menukortene til Restaurant Alsik og til Freias Spisestue kommer ikke i brug fra mandag.

Hotellet åbner også Alsiks bar og lounge, hvor alle er velkomne til udendørs kaffe, kage, snacks og drikkevarer. Alle har altså mulighed for at lægge vejen forbi Alsik og nyde en forfriskning og den smukke udsigt over Alssund.

Artiklen fortsætter under annoncen

Restaurant Alsik åbner for hotellets gæster, men ikke gæster udefra. Morgenmad og aftensmad kan fortsat nydes på værelset eller som take away, men nu også i restauranten, der indrettes med efter sundhedsmyndighederne anbefalede afstand. Åbningstiden er begrænset til 17:30 – 19:30 og også menukortet er reduceret.

For medlemmer og hotellets gæster startes der udendørs fitness og yoga for hold på op til ti personer. Der stilles blandt andet spinningcykler op på Alsiks terrasse.

Artiklen fortsætter under annoncen

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. oktober 2022 Augustenborg, Politik

Tænder julelysene og skruer ned for gadebelysningen

5. oktober 2022 Augustenborg

”I Teknik-, By og Boligudvalget er vi enige om at bevare støtten til julebelysning for bla. at støtte op om handelslivet, men vi er også sikre på, at man i de forskellige handelsstandsforeninger er opmærksomme på at begrænse energiforbruget”, siger udvalgsmedlem Tage Petersen fra Venstre til SønderborgNYT. Sparer på gadelyset “Selv om nogle måske vil […]

Læs mere...