Hotel Alsik slår dørene op til foråret

11. oktober 2018 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Det nye vartegn, Hotel Alsik,på Havnefronten, der kommer til at rumme Danmarks største spaområde, åbner den 6. maj.

Hotelledelsen modtager nøglen til hoveddøren fra entrepenøren i slutningen af marts og derefter har hotellets ansatte seks uger til at få hele hotellets infrastruktur til at gå op i en højere enhed. Meget skal på plads inden dørene officielt slås op, og Alsik er klar til at tage imod gæster. Blandt andet skal de mange nye ansatte oplæres, og der skal træffes beslutninger om alt fra farven på servietterne i restauranterne, til hvordan arbejdsgange i hotel og spa kommer til at fungere optimalt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det forventes, at hotellet med sine velindrettede konferencelokaler og skønne, afslappende rammer vil skabe synergi mellem forretningsgæster i hverdagen og turister i weekenden, hvilket vil give gode rammer for at tiltrække konferencer og events til Sønderborg,  skriver Hotel Alsik i en pressemeddelelse.

Fra december 2018 vil det være muligt at booke et ophold på hotellet via alsik.com.

Men interesserede er allerede nu velkomne til at kontakte Alsik for booking af alt fra bryllupper til forretningsarrangementer og hotellet har allerede modtaget de første bookinger på både ophold, fester og konferencer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hotellet tilbyder også ren afslapning med Danmarks største spa- og wellnessområde på hele fire etager. Skal ganen forkæles danner hotellet rammen om tre restauranter og en spacafé med hver sin kulinariske oplevelse, der alle er centreret om det nordiske og i særdeleshed det sønderjyske køkken.

Det er også muligt at komme op i den 70 meter høje bygning og nyde udsigten.

29. februar 2024 Politik, Sønderborg

Skolelukningen blev endeligt godkendt og arbejdet går videre

29. februar 2024 Politik

I november blev forslaget om en ny skolestruktur sendt i hørnig og i går, onsdag, var Byrådet klar til at godkende, at det bliver sådan, at både Ahlmann-Skolen og Humlehøj-Skolen lukkes og at der så laves en ny skole på Humlehøj-Skolens matrikel. “En skolelukning er alvorlig, men der er færre elever i Sønderborg midtby og […]

Læs mere...