Hotel Baltics gæster inspirerede til nyt menukort

9. april 2019 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

For ganske nylig har Hotel Baltic ændret menukortet i Bistroen drastisk, så der nu er væsentlig større forskel på at være gæst i Bistroen og Gourmetrestauranten.

“Det er egentlig ganske enkelt. Serveringspersonalet har lyttet til kunderne og efter snakke med køkkenet, så er der kommet andre ting på Bistrokortet”, siger hotelchef Lasse Rosenberg til SønderborgNYT..

Nu kan der bestilles helstegt rødspætte, stegt kylling med rabarberkompot og agurkesalat. Der bydes på god gammeldags hakkebøf og så er der også ribeye og en såkaldt tavle-menu med vine.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vores råvarer er altid af bedste kvalitet og så laves maden jo af dygtige kokke – og jeg føler mig sikker på, at det vil få flere til at tage på Hotel Baltic og nyde et godt måltid og en pragtfuld udsigt”, siger Lasse Rosenberg, som iøvrigt har en del af sin fortid på Hjorths Hotel i Skagen.

Læs mere om Hotel Baltic HER