Hotel Comwell: Bodil Mathiesen vandt en fest til 10.000 kroner

13. august 2015 Samfund

Torsdag eftermiddag tog Bodil Mathiesen fra Lupinvej en smuttur til Hotel Comwell, hvor hun først af alt fik et glas champagne, så hun kunne skåle med hoteldirektør Helle Miang. Og eftermiddagen indbragte langt mere end et nip af champagneglasset.

Bodil Mathiesen i hvid bluse skåler med Helle Miang og tjenerne.

Bodil Mathiesen i hvid bluse skåler med Helle Miang.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den lille festlige sammenkomst skyldtes nemlig, at Bodil Mathiesen er den heldige vinder af et gavekort på 10.000 kroner.

“Gavekortet skal der festes for her på Hotel Comwell i Sønderborg og når tiden er inde, så aftaler du bare det hele med restaurantchef Mette Pedersen”, siger Helle Miang til den overraskede vinder.

“Det er altså overraskende, jeg vandt. Jeg fyldte jo bare sedlen ud, da jeg var gæst ved Sønderborg Sommerrevy og så tænkte jeg ikke mere over det”, siger Bodil Mathiesen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 Erhverv, Sydals

Drømmer du om et stort plankebord på syv meter?

29. juli 2021 Erhverv

FAWL, From Als With Love, som laver unikke plankeborde og meget andet unikt håndværk i træ, har netop fået nogle lange egeplanker hjem fra Frankrig. Så drømmer du om et flot og unikt spisebord eller konferencebord, der er op til syv meter langt, så kan FAWL både lave det – helt efter dine ønsker – […]

Læs mere...