Hotel Comwell: Klar til både revy-buffet og -menu

13. februar 2014 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Revyen er jo hvert år en funklende, lattervækkende ny forestilling, og Comwell ændrer naturligvis også på deres menuer. Ikke lige meget hvert år, men i år er der virkelig noget nyt at komme efter. comwell - revy

Den traditionelle buffet i Restaurant Revyen er i år bygget op omkring et helt nyt koncept. Du bliver modtaget af serveringspersonalet, der tager imod din bestilling af drikkevarer, og mens du venter på dem, kan du nyde den lille appetitvækker, der står på bordet. Sønderjysk tapas kalder køkkenchef Klaus Græns det: Husets solæg, spegeskinke og hjemmelavet pumpernickel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og derefter er der fri adgang til den Store Sommer-Buffet med over 10 forskellige lækre kolde og lune anretninger. Og så slutter man lige af med ost og rabarber-jordbær crumble med rørt is.

Revy-Menu

Er du mere til det traditionelle: Forret, hovedret og dessert, så fortsætter Comwell med deres tre-retters serverede Revy-Menu i

Hovedret: Oksemørbrad.

Hovedret: Oksemørbrad.

Artiklen fortsætter under annoncen

Restaurant Bellevue. I år er hovedretten opgraderet til oksemørbrad, og det hele serveres med med havudsigt.

Og Comwell fortsætter naturligvis også med deres lækre frokostbuffetter til de fire eftermiddagsforestillinger. Og til disse fire forestillinger er det også muligt at bestille stegt flæsk.

20. april 2024 Kultur, Gråsten

Den Kongelige Køkkenhave åbner den 2. maj

20. april 2024 Kultur

Den Kongelige Køkkenhave ved Gråsten Slot åbner sæsonen torsdag den 2. maj kl. 10, så man igen kan nyde den smukke køkkenhave, skriver Sønderborg Kommune. Frivillige fra køkkenhavens Frivilligforening vil i forbindelse med åbningen vise gæster og interesserede, hvordan podningen af æbletræer foregår. Derudover vil børn fra den lokale børnehave Tumleby plante græskar og squash, […]

Læs mere...