Hotel Comwell: Klar til både revy-buffet og -menu

13. februar 2014 Kultur

Revyen er jo hvert år en funklende, lattervækkende ny forestilling, og Comwell ændrer naturligvis også på deres menuer. Ikke lige meget hvert år, men i år er der virkelig noget nyt at komme efter. comwell - revy Artiklen fortsætter under annoncen

jpg” width=”300″ height=”200″ />

Den traditionelle buffet i Restaurant Revyen er i år bygget op omkring et helt nyt koncept. Du bliver modtaget af serveringspersonalet, der tager imod din bestilling af drikkevarer, og mens du venter på dem, kan du nyde den lille appetitvækker, der står på bordet. Sønderjysk tapas kalder køkkenchef Klaus Græns det: Husets solæg, spegeskinke og hjemmelavet pumpernickel.

Og derefter er der fri adgang til den Store Sommer-Buffet med over 10 forskellige lækre kolde og lune anretninger. Og så slutter man lige af med ost og rabarber-jordbær crumble med rørt is.

Revy-Menu

Er du mere til det traditionelle: Forret, hovedret og dessert, så fortsætter Comwell med deres tre-retters serverede Revy-Menu i

Hovedret: Oksemørbrad.

Hovedret: Oksemørbrad.

Restaurant Bellevue. I år er hovedretten opgraderet til oksemørbrad, og det hele serveres med med havudsigt.

Og Comwell fortsætter naturligvis også med deres lækre frokostbuffetter til de fire eftermiddagsforestillinger. Og til disse fire forestillinger er det også muligt at bestille stegt flæsk.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk