Hotel Comwell: Kom og støt Børnecancerfonden

15. juni 2015 Samfund

På fredag kl. 13 kan du møde den tidligere Team Rynkebyrytter, Claus Bodenhoff, der kører Danmark rundt til fordel kræftramte børn og deres familier.

Claus Bodenhoff tramper penge ind til kræftramte børn.

Claus Bodenhoff tramper penge ind til kræftramte børn.

Claus Bodenhoff, der bor i Frederiksværkværk, lander på Hotel Comwell i Sønderborg og hotellet er klar til at tage imod rytteren og sønderborgensere, der kommer for at støtte ham og hans idé.

”Vi synes det er en rigtig god idé Claus Bodenhoff har fået og derfor støtter Comwell-kæden rytteren, som giver hver en støttekrone til Børnecancerfonden”, siger hoteldirektør Helle Miang, der står klar med boblevand, når Claus Bodenhoff står af cyklen.

”Jeg håber virkeligt, der kommer en masse mennesker og støtter ham med et beløb, så han kan hjælpe de mange kræftramte børn”, siger Helle Miang.

Når Claus Bodenhoff ikke bare vælger at køre med på sit lokale Team Rynkeby, så er der en helt enkel forklaring.images (2)

”Da jeg kørte med Team Rynkeby sidste år tænkte jeg, at jeg skulle køre turen på dansk jord, fordi det er danske børn og deres familier, det handler om: Når jeg kører i Danmark, så kan jeg møde dem og de kan møde mig”, siger han.

“Hvert et bidrag tæller for Børnecancerfonden og jeg synes, det er modigt gjort, at Claus Bodenhoff springer i sadlen for at hjælpe kræftramte børn”, siger direktøren for Team Rynkeby Fonden, Carl Erik Dalbøg..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk