Hotel Comwell: Revy-menuerne er en succes igen i år

7. maj 2016 Erhverv

comwellComwell-direktør Helle Miang er rigtigt glad i denne tid, hvor bestillingerne til Sønderborg Sommerrevy kommer flydende ind hos Lene Ebbesen i revyens billetkontor.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når der bestilles siddeplads til forestillinger, så er der også mange, der bestiller værelser og mad.

“Det er fjerde år, vi har en revymenu, hvor gæsterne sidder i restauranten og nyder udsigten over vandet, mens de spiser og lige nu har vi solgt 1100 flere menuer end på samme tid sidste år”, siger Helle Miang til SønderborgNYT.

Leif Maibom fortæller, at Sønderborg Sommerrevy har arbejdet sammen med hotellet siden 1988.

“Og i alle årene har det været sådan, at 90 procent af revygæsterne går en tur langs havnen eller tager rundt i Sønderborgs butikker og vender retur med fyldte bæreposer”, siger hoteldirektøren.

Revyen er altså indtægtskilde for flere en revy- og hoteldirektøren.

“Så der er mange i Sønderborg, der har grund til at være glade for Sommerrevyen”.

Årets revymenuIMG_4489

Saltet laks, terrine af hvid fisk samt tigerreje på tang, hertil kuvert brød.

Oksesteak, løgpure, glaserede rødbeder, forårsløg, bagt cherrytomat, pommes duchesse samt rødvinssauce.

Vaniljeparfait, jordbær, crumble, citroncreme og ananaskirsebær.

Kaffe/the

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk