Hotel Comwell skifter køkkenchef

Arkivfoto
Arkivfoto
18. maj 2015 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Efter tre år med Klaus Græns som køkkenchef på Hotel Comwell, skal der ske noget nyt. Både for hotellet og for køkkenchefen. Hans afløser fra august er Mike Fenn, der blandt andet har været på Hotel Scandic i Sønderborg og på Restaurant Nimb Terrasse i Tivoli.

“Jeg er glad for at have fået chancen for at løfte niveauet på Hotel Comwell et skridt videre. Jeg er jo fra den nye generation af kokke og har lært andre ting end man tidligere lærte på kokkeskolerne”, siger Mike Fenn til SønderborgNyt.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og min tanke er lige præcis, at Hotel Comwell også skal kunne tilbyde noget af alt det, som de yngre kokke har at byde på”, siger hoteldirektør Helle Miang. Og tanken om at Hotel Comwell får et strejf af de spændende ting, der serveres i Restaurant Nimb Terarasse, kan hun godt li’.

Videre til Sønderborghus

Det er Klaus Græns selv, der mener, at det er på tide at komme videre.comwell - revy

Artiklen fortsætter under annoncen

“Den opgave, som jeg havde på Hotel Comwell, har jeg løst, så nu skal Mike Fenn tilføre køkkenet noget af alt det nye”, siger Klaus Græns til SønderborgNyt. Selv skal han i stedet sørge for, at Spisestedet på Sønderborghus får et løft.

“Men det skal være på en måde, så alle de, der dagligt spiser på stedet, stadig kan være der”, siger han.