Hotel Scandic giver ikke op selvom det store Hotel Alsik snart åbner

9. februar 2018 Erhverv

Torsdag gav Comwell-kæden op i Sønderborg og Comwell-ledelsen skrev i en pressemeddelelse, at Cowell trækker sig fra lokalerne i Rosengade og det fremgik af pressemeddelelsen, at Hotel Alsik er en del af forklaringen på hotelkædens exit fra byen.

“Men i Scandic giver vi ikke op og vi er af den mening, at konkurrence er godt, fordi det gør os alle endnu skarpere”, siger Ole Olsen, direktør for Hotel Scandic i Sønderborg.

Han fortæller, at Scandic-kæden er vant til konkurrencen i hele Skandinavien.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi kan sagtens konkurrere og her i Sønderborg har vi netop leveret et fantastisk regnskab”, siger Ole Olsen til SønderborgNYT.

Direktøren lægger ikke skjul på, at også Hotel Scandic kan komme til at mærke, når Hotel Alsik åbner.

“Men vi har et godt segment, en god belægning og gode priser – og desuden kender vi til, at hotelbranchen er voldsom, så vi er altid klar”, siger direktør Ole Olsen og tilføjer:

“Efter de første tre år med Hotel Alsik, så finder alle og alt sin plads”.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og så skal vi huske at glæde os over Hotel Alsik, fordi det vil trække gæster til, som måske ellers ikke ville være kommet til Sønderborg. Det er jo sådan, at hoteller skaber byer”, siger Scandic-direktøren.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...