Hotel Sønderborg Strand tilbyder ‘søndags-fiskebuffeter’

26. august 2019 Erhverv

I juli måned kunne sønderborgenserne nyde grill-arrangementer alle månedens søndage og det gik så godt med at trække gæster indenfor, at hotellet vil fortsætte med rigtigt gode tilbud på søndagene.

“Vi tilbyder fra klokken 18 til 21 en fiskebuffet med otte forskellige fiskeretter, der stilles klar på en buffet”, siger hoteldirektør Helle Miang til SønderborgNYT.

For gæsterne betyder det, at der ikke er ventetid, inden kniv og gaffel kan tages i brug.

“Vores kok kommer selvfølgelig ind i restauranten og præsenterer retterne”, siger Helle Miang.

Hotel Sønderborg Strands køkkenchef fortæller, at der på søndag blandt andet er 1/1 laks, kolddampet torsk, røget makrel og muslinger på buffeten.

“Buffetten bliver selvfølgelig varierende fra søndag til søndag”, siger køkkenchefen.

Lokale kan sagtens nyde hotellets mad

En del af tanken med juli måneds grillaftener og de kommende fiskebuffetter er, at sønderborgenserne skal få øjnene op for, at enhver kan komme indenfor i hotellets restaurant og nyde den gode mad og også den pragtfulde udsigt ud over vandet ved Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der er jo nogle mennesker, der tror, at man skal bo på hotellet eller være inviteret til at arrangement, måske en fest, for at spise hos os. Men restauranten er for alle. Og også meget gerne alle dem, der bor i kommunen”, siger hoteldirektøren.

Pris pr. person 195 kroner
Børn fra 3-11 år halv pris
Børn fra 0-2 år gratis

Ring på telefon 7442 1900 eller skriv en mail til hotel@sonderborgstrand.dk for at reservere bord.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk