På Hotel Sønderborg Strand bliver de forskellige menukort nøje studeret af den ny køkkenchef, Ole Stein Klintø, og han varsler drastiske forandringer.
Både på kortet til gæster i restauranten og på hotellets selskabsmenuer.
Ole Stein Klintø er udlært kok fra Christie’s Sdr. Hostrup Kro ved Aabenraa, hvor han også har arbejdet nogle år som udlært kok og været forpagter i i fire år.
“Jeg er udlært under Klaus Græns, som mange af Hotel Sønderborg Strands gæster kender”, siger Ole Stein Klintø.
Hotellets ny køkkenchef har også været på Hotel Ritz i Aarhus, på Pøt Mølle og Hotel Randers.
“Og så har jeg været konsulent hos Food Service Danmark”, siger han.
Men det med at stå ved gryderne i køkkenet trak i ham.
“Og vi gav ham et rigtigt godt tilbud”, siger hoteldirektør Helle Miang.
Det bekræfter Ole Stein Klintø, som skrev under på en aansættelsesaftale.
“Og nu er jeg i gang med at sætte mine aftryk på den mad, der skal laves fremover. Der bliver nogle drastiske forandringer”, siger han.