Hotelkæden Scandic er Danmarks bedste arbejdsplads til inklusion

14. november 2018 Erhverv

Hotelkæden Scandic har netop modtaget prisen som Danmarks bedste arbejdsplads til inklusion. Prisen uddeles af analysevirksomheden Great Place To Work.

I begrundelsen for, hvorfor Scandic er Danmarks mest inkluderende arbejdsplads, er der lagt vægt på, at Scandic ser det som en fordel at have en mangfoldig medarbejdersammensætning. På nuværende tidspunkt har virksomheden medarbejdere med 108 forskellige nationaliteter ansat. Det skriver TV2 Lorry.

Desuden tilbyder Scandic i danskundervisning i arbejdstiden til sine medarbejdere og tilpasser vagtplaner og personalemad til forskellige kulturelle behov.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi er ekstremt stolte af netop at få inklusionsprisen. Scandics kultur er bygget op omkring mantraet “plads til alle”, hvilket gælder både kollegaer og gæster. Hver eneste dag servicerer vi mennesker fra hele verden på vores hoteller, og vi kan se, at vores eget, internationale miljø bidrager positivt hertil”, siger Anne Mette Pedersen der er Scandics HR-direktør i Danmark til TV2 Lorry.

Desuden fortæller hun, at interne undersøgelser viser, at mangfoldigheden har stor betydning for at folk søger arbejde hos Scandic.

Artiklen fortsætter under annoncen

Prisen er tildelt på baggrund af en anonym trivselsmåling foretaget af Great Place To Work og i samarbejde med Foreningen Nydansker.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...