Hovedgevinsten i Ringriderfestens lotteri er en Kia Picanto

1. juni 2022 Ringriderfesten

Ringriderfestens heroldere og flere medlemmer fra Ringrider-komiteerne stod klar hos bilforhandler Erling Høi-Nielsen onsdag eftermiddag, hvor hovedgevinsten i Ringriderfestens lotteri blev afsløret.

“Det er en lille, flot og smart Kia Picanto og selvom det er svært at få biler hjem i den her tid, så lykkedes det for os”, siger Laila Høi-Nielsen.

Lodsedlerne bliver blandt andet solgt af foreninger, som til gengæld får et beløb for hver solgt lodseddel.

“Og det betyder meget for os i Sønderborg Roklub. Vi kommer til at tjene omkring 20.000 kroner på de lodsedler, som vi sælger”, siger Gerner Petersen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ud over at man er med til at støtte lokale foreninger, når man køber Ringriderfestens lodsedler, så er der også en god chance for at vinde en præmie.

“Vi sælger 17.000 lodsedler, så det er gode odds, når det gælder hovedpræmien, som er bilen. Ud over hovedpræmien, så er der også god chance for at vinde blandt andet en rigtig god vaskemaskine, fjernsyn, gavekort plus vin og snaps”, siger  Hans Ove Jensen fra Ringriderfestens Lotterikomité

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. januar 2023 Kultur, Sønderborg

SMUK havde Dorthe Gerlach med til Nytårskoncerten

28. januar 2023 Kultur

Fredag aften spillede Slesvigsk Musikkorps Nytårskoncert i Alsion og inden musikken begyndte, så var J. P. Rasmussen fra Hjemmeværnet på scenen og byde velkommen. Det skyldes, at Hærhjemmeværnet og Lions Sønderborg og Alssund er sammen om at arrangere koncerten. “SMUKs Nytårskoncerter kom til Sønderborg i 2003 og det skyldes en meget fremsynet chef på Sønderborg […]

Læs mere...