Hr. Jensen Jazz á la Carte – et nyt navn i den lokale jazz-verden

24. september 2020 Kultur
Hr. Jensens Jazz á la Carte spillede for A.P. Hansen
Hr. Jensens Jazz á la Carte spillede for A.P. Hansen

Chris Schmidt og Erik Kiil er slet ikke færdige med at spille jazz, selvom Hr. Jensen Jasskapel trak stikket efter 47 år i musikkens tjeneste og nu har de samlet nogle rutinerede jazzmusikere, så de kan tage ud og spille som Hr. Jensens Jazz á la Carte.

Chris Schmidt spiller guitar og banjo, mens Erik Kiil sidder bag trommerne.

“Vi har fået Etlef Jacobsen fra Hamborg til at spille trækbasun og han får et stykke vej at køre, når vi skal øve”, siger Chris Schmidt og tilføjer, at Etlef Jacobsen heldigvis har et sommerhus på Sydals.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rigtigt mange jazz-glade mennesker har hørt Etlef Jacobsen spille i Hans Jørn Wolffs All Star Jazzband og i andre sammenhænge.

Og rigtigt mange har også hørt Hr. Jensen Jazz á la Cartes bassist.

“Det er Finn Sigfusson, som har en fortid med cello og bas i Sønderjyllands Symfoniorkester”, siger Chris Schmidt til SønderborgNYT.

Jazzbandet har planer om at spille New Orleans Jazz og også noget af det mere swingende.

“Der bliver mere Count Basie, Duke Ellington og Benny Goodmann og det giver repertoiret mere bredde”, siger Chris Schmidt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er taget tilløb til at få en musiker mere med på holdet, men Chris Schmidt vil ikke sætte navn på, inden der er lavet en aftale.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 KV21, Sønderborg

Venstre og Konservative besøger landbrug

21. juni 2021 KV21

I dag, mandag, besøger Konservative og Venstre i Sønderborg landmand Jens Lei og Jack Nielsen fra DroneVic til en markvandring/overflyvning og snak om, hvordan et højteknologisk dansk landbrug ser ud i dag og i fremtiden. Besøget vil også fokusere på, hvordan vi kan sikre, at både vores teknologiske uddannelser på Alsion og vores stærke landbrugsskole […]

Læs mere...