Hr. Jessen Corona-omstiller til Takeaway

16. december 2020 COVID-19

Cafeen Hr. Jessen kommer igen til at mærke ekstra meget til Corona-krisen og fra i dag, onsdag, klokken 16 må der slet ikke komme kunder indenfor.

“Nu prøver vi take away og håber, at vi kan redde noget af den omsætning, som vi mister”, siger restauratør Leif Jessen til SønderborgNYT. På den måde sikrer han også, at et par af kokkene kan være i arbejde.

“Vi vil gøre det bedste, som vi kan for kunderne, der kan ringe og bestille mad alle dage fra klokken 12 og hente maden mellem klokken 16 og 19”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Man kan købe to retter og få en flaske rødvin eller bobler med i alt 250 kroner. En enkelt ret koster 99 kroner. Du kan se valgmulighederne her på Hr. Jessens Facebookside.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Hr. Jessen via info@hrjessen.dk eller på tlf 74 44 90 44, hvor personalet også vil se frem til at modtage bestillinger.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Sønderborg, Frivillige

Damefrokostens flytning til Skansen falder ikke i god jord hos alle

5. december 2021 Sønderborg

Bandet Top Seven og en længere række mennesker har skrevet kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside, hvor de fortæller, at de slet ikke kan forestille sig Damefrokosten, når den flyttes til Skansen. “Hvor er det ærgerligt, at de vil lave noget om som har været en succes i så mange år. Men der bliver ingen damefrokost – […]

Læs mere...