Hr. Jessen overrasker positivt – super mad og kompetent betjening

3. august 2018 Erhverv

Det er de helt store og rosende ord, der kommer om Sønderborgs nye café – Hr. Jessen – på Rådhustorvet i Sønderborg, hvor dørene åbnes for gæster mandag formiddag.

Dorte Holmberg, Pia Christensen og Camilla Crawack er ovenud begejstrede for Sønderborgs nye café, Hr. Jessen.

 

Fredag aften kunne inviterede gæster vælge mad og vin kortet og prøve, hvordan det er at spise på det, der ifølge tre veninder, er et super dejligt spisested.

“Vi bestilte tre forskellige forrettter og de alle smagte aldeles dejligt og var flot anrettet”, siger Dorte Holmberg til SønderborgNYT.

“Jeg synes, at Hr. Jessen højner standarden på Rådhustorvet, ja i Sønderborg”, siger hun.

“Det tæller bestemt også, at der er kompetent betjening og at husets hvidvin er en rigtig god vin”, siger Camilla Crawack til SønderborgNYT. Hun synes, at sådan et sted som Hr. Jessen har Sønderborg manglet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg kom sådan set bare ind på en café, men alt oversteg mine forventninger”, siger Camilla Crawack.

“Og her er en dejlig atmosfære, hvor personalet har tid til gæsterne”, siger Pia Christensen.

Mere ros til Hr. Jessen

“Hold da op hvor er det et lækkert spisested og her er et vinkort ud over det sædvanlige. Det er lige sådan et sted, vi har manglet”, siger Hanne Hjortgaard, der også have fornøejelsen af at teste stedet fredag aften.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

200 nye Corona-smittede siden onsdag

20. januar 2022 COVID-19

Siden onsdag er antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs kommunegrænse steget med 200 og der er i dag 1975 smittede. På landsplan er der ifølge Statens Serum Institut fundet 40.626 nye smittede det seneste døgn. 825 er indlagt på sygehus – og af dem er 49 på intensiv. 28 er i respirator. Ifølge sundhedschef Michael Skriver […]

Læs mere...