Hr. Jessen på Rådhustorvet åbner på mandag – Brøggeriet venter på retningslinjer

14. maj 2020 Erhverv

Mandag kommer der igen liv i og foran Hr. Jessen på Rådhustorvet i Sønderborg, hvor restauratør Leif Jessen  glæder sig til at gæster igen.

“Vi venter stadig på de retningslinjer, vi skal følge, men jeg tør godt sige, at vi lukker dørene op mandag”, siger Leif Jessen til SønderborgNYT. Det antal gæster, som Hr. Jessen får lov til at have i lokalerne afgør, hvor god forretning, der kommer ud af det.

“Heldigvis er det ikke sådan, at alle vores gæster kommer på samme tid, så det går nok”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hr. Jessens nabo, Brøggeriet, ser ikke ud til at følge trop.

“Jeg tør ikke sige, at vi åbner, inden jeg har set retningslinjerne fra regeringen”, siger Henrik Danekilde til SønderborgNYT. Brøggeriet åbner heller for bordbestillinger, inden retningslinjerne er kommet ud.

“Vi vil nødig risikere at skulle ringe til gæster, der har bestilt bord og fortælle dem, at de må blive hjemme”, siger Henrik Danekilde, der også er bestyrer på Heidis Bierbar, som først åbner i genåbningsfase fire.

Artiklen fortsætter under annoncen

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. oktober 2021 Sport, Gråsten

Knæk Cancer-stævne i Gråsten Rideklub

23. oktober 2021 Sport

Lørdag var der hele 76 ryttere til start i Gråsten Rideklubs Knæk Cancer-stævne, hvor hele overskuddet bliver sendt videre til Knæk Cancer. “Og når vi holder et Knæk Cancer-stævne, så er det for fordi, det føles naturligt for os, Jeg har selv været ramt af kræft og lige nu er der to andre fra klubben, […]

Læs mere...