Hr. Jessen: Vi mærker de tyske turister ikke er her

22. maj 2020 Erhverv

Rigtigt mange restauratører savner de tyske turister, som endnu ikke har fået lov til at krydse grænsen.

“Tæt på halvdelen af de gæster, der sidste sommer besøgte Hr Jessen på Rådhustorvet, er tyskere, så det er klart, vi savner at se dem igen”, siger restauratør Leif Jessen til SønderborgNYT.

Efter genåbningen har Hr. Jessen været pænt besøgt og lørdag var også en god dag for cafeen.

“Solen skinner og folk sidder udenfor, så vi gør vores til at brede god stemning og hygge”, siger Leif Jessen, som nyder at være genforenet med gæsterne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborgs borgmester, Erik Lauritzen synes også, der mangler tyske turister i kommunen.

Han synes, det ville have været rart, hvis der blev lukket turister ind i landet fra nu af, men turisterne fik ikke grønt lys fra regeringen.

“Men vi kan glæde os over, vi er på vej i den rigtige retning, selvom det er ærgerligt, vi ikke fik en dato for, hvornår grænsen åbnes for turister”, sagde Erik Lauritzen til SønderborgNYT.

Fælleslistens Aase Nyegaard er også skuffet over, grænsen ikke er åbnet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er ikke alene restauranterne, men også sommerhusudlejerne og butikkerne, der har hårdt brug for at grænsen åbnes, så de tyske turister kan komme til Sønderborg”, siger hun.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. oktober 2021 112, Sønderborg

Politiet leder efter deprimeret, et-benet mand mand i Sønderborg

23. oktober 2021 112

Han blev hurtigt fundet af politiet, som fik et tip Politiet beder om borgernes hjælp til at finde 39-årig mand, som er gået fra misbrugernes værested, Friheden, på Kastanie Allé i Sønderborg. “Det er mig, der kontaktede politiet og det gjorde jeg, fordi ham, der nu er efterlyst, er meget langt nede”, siger en anden […]

Læs mere...