Humlehøj-Hallerne: Sønderborg Futsal møder JB Gentofte i semifinalekamp

5. marts 2020 Kultur

Søndag kl. 18:00 lægger Humlehøj Hallen gulv til den første af to semifinalekampe mellem Sønderborg Futsal og JB Gentofte.

I vest blev Sønderborg nummer to i grundspillet og slog i deres kvartfinale Hjørring Futsal med 4-1 og er dermed klar til semifinalen.

I øst vandt JB Gentofte grundspillet i futsal liga øst og er via en kvartfinalesejr over Albertslund IF klar til semifinalen.

Semifinalen mellem Sønderborg Futsal og JB Gentofte spilles over to kampe, hvor Gentofte har fordel af hjemmebane i sidste kamp, idet de sluttede højere i grundspillet.

Artiklen fortsætter under annoncen

JB Gentofte råder over mange dygtige spillere, hvor hele 9 spillere optræder på det danske landshold, og hvor de største profiler er målmand Christoffer Haagh, samt de to målslugere Mads Falck og Kevin Jørgensen, skriver Sønderborg Futsal.

JB Gentofte har gennem tiderne haft en del spillere fra Sønderborg området: Nicolai Kudsk, Jacob Agger, Mads Hasihba og Ibrahim Badran. Sidstnævnte spiller stadig for JB Gentofte, mens Nicolai Kudsk er flyttet tilbage og spiller for Sønderborg Futsal.

Artiklen fortsætter under annoncen

Danmarks to mest scorende spillere kommer i direkte duel i semifinalen, hvor Mads Falck er topscorer i øst, og Ermin Kasumovic er topscorer i vest. Normalt vil de mest scorende spillere befinde sig fremme i banen, men hos Sønderborgspilleren Ermin Kasumovic forholder det sig dog anderledes, da han spiller bagerste mand på Sønderborg holdet. Så han får altså mulighed for at score mål og samtidigt lukke ned for sin direkte konkurrent på topscorerlisten.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Elever på EUC Syd blev klogere på portrætbilleder og på sig selv

18. september 2021 Uddannelse

Nogle af den forgange uges dage har IB-eleverne på EUC Syd brugt sammen med billedkunstner og fotograf Maja Nygaard Eriksen. Når der skal tages et portrætbillede, så skal det fortælle en historie om den person eller de personer, som er på billedet – og personligheden kan fremhæves ved måden at sidde, stå, ligge på. Og […]

Læs mere...