Huset Blom – en restaurant helt i særklasse

13. maj 2014 Erhverv

På Sundsmarkvej i Sønderborg ligger Huset Blom, som i dag er lavet om til en villa-restaurant helt i særklasse. Lokalerne i den gamle villa er nænsomt sat i stand, så alt fremtræder særdeles stilfuldt og med stor respekt for fortiden.

Huset Blom er respektfuldt renoveret udvendig og indvendig.

Huset Blom er respektfuldt renoveret udvendig og indvendig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Pia Bartholin er glad for at kunne byde velkommen til gæster, der sætter pris på en god kvalitets-oplevelse.

Pia Bartholin er glad for at kunne byde velkommen til gæster, der sætter pris på en god kvalitets-oplevelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er ægteparret Bartholin, der står bag den nye restaurant og den er helt præcist alt det, som de drømte om.

– Vi har jo også Café Alsion, men den kommer i licitation hvert femte år. Derfor tænkte vi på, hvad vi skulle lave, hvis vi ikke længere skulle være i Alsion, siger Pia Bartholin til Sønderborg Nyt. Parret begyndte at kigge efter et godt sted at have en mindre  restaurant og da de så Huset Blom, var der slet ingen tvivl:

– Vi faldt for huset med det samme og den 13. januar åbnede vi for gæster.

Artiklen fortsætter under annoncen

Top-kvalitet og super service

– Hos os bruger vi udelukkende faglært personale og det giver en forskel, siger Pia Bartholin. Hun og manden er begge kokke – og de blev ret overraskede, da de opdagede, hvad deres restaurantchef ved om vin og mad.

– Nu har vores restaurantchef lært mig, hvordan man smager på vin og hvordan man sætter vin og mad rigtigt sammen, siger hun. Selv havde hun delt vin op i to slags: Dem hun kan li’ og dem hun ikke kan li’.

Den faglige kunnen kommer naturligvis gæsterne til gode – ligesom tjenerne guider med deres faglighed gæsterne let og elegant gennem hele besøget, så det bliver en god oplevelse, hvor alt går op i en højere enhed.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Gæster kan vælge fra vores menukort – eller de kan lade vores personale vejlede med både mad og vine, siger Pia Bartholin. Hun fortæller videre, at Huset Blom ikke er låst fast i et bestemt koncept, hvor alt eksempelvis er fransk eller spansk.

Pia Bartholin kender den forskel, som faglært personale giver.

Pia Bartholin kender den forskel, som faglært personale giver.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi byder på det bedste fra sæsonen og har et rigtigt godt samarbejde med vores leverandører. For eksempel Slagter Nielsen i Nordborg, som gerne er med på at prøve nyt, siger restauratøren.

Og det er ikke alene det hjemmebagte brød, maden og vinene, der er af bedste kvalitet.

– Vores kaffe får vi fra Michael Kisling, der er sønderborgenser med forretning i København. Han tager kaffen med til os, når han kommer hjem til Sønderborg, siger Pia Bartholin.

Tæt på bymidten

Huset Blom ligger på Sundsmarkvej lige efter Lindevej, så det er ikke uoverskueligt at gå fra Perlegade til de veldækkede borde og forkæle sig selv med en god oplevelse i stilfulde omgivelser.

– Vi har åbent i hverdage fra 11 til 22 og weekenderne er reserveret til selskaber, siger ejeren. Huset Blom tager imod selskaber fra 15 til 50-60 gæster. Naturligvis kan der også bestilles plads til møder.

Klik på logoet og lad dig inspirere til et besøg i Huset Blom, hvor der tilbydes et strejf af luksus:

Huset-Blom-logo-sort-300

 

Skrevet af: Ole [email protected]
3. december 2023 Kultur, Sønderborg

Midt i januar kan du opleve den storslåede Symphonic Universe-koncert

3. december 2023 Kultur

Sønderjyllands Symfoniorkester går nye veje i deres bestræbelser på at bringe symfonisk musik ud til nye generationer. Den kendte spil-youtuber og streamer, Jørgen Bjørn, er blevet hyret som konferencier til deres storslåede Symphonic Universe-koncert, der kan opleves i Alsions koncertsal den 18. januar. Koncerten består af strålende livefortolkninger skabt af de største komponister af filmmusik, […]

Læs mere...