Huset Blom er med i velgørenhedsarrangementet Spis & Støt

28. april 2018 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

I Huset Blom, der er ejet af Klaus og Pia Bartholin, har de haft kræften helt tæt inde på livet. Klaus’ forældre blev nemlig begge ramt af den frygtelige sygdom.

“Vi mistede desværre Klaus’ mor meget pludseligt efter kun fire ugers kræftsygdom. Men heldigvis har Klaus’ far vundet den seje kamp og lever et godt liv i dag”, fortæller parret.

Flere gode historier

Derfor føler Bartholin-parret, at det er oplagt for Huset Blom at deltage i Spis & Støt, som indsamler penge til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og støtte til kræftramte.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er en sag, som skal have al den opmærksomhed, den kan få, så vi får flere af de gode historier. Spis & Støt er en god mulighed for at huske at leve livet, gå ud og få en god middag og samtidig støtte et godt formål”, siger de.

Spis & Støt-festivalen foregår fra den 2.-10. juni , hvor 76 toprestauranter landet over – i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse og DinnerBooking.com – byder på en tre-retters menu til en skarp pris på 250 kr. +billetgebyr.

Nyd livet – mens du kan

Artiklen fortsætter under annoncen

Til trods for den hårde tid med kræft tæt inde på livet, ser Klaus og Pia Bartholin lyst på livet, og de har et budskab, som de gerne vil dele med omgivelserne i forbindelse med Spis & Støt.

“Vi skal huske at leve livet, mens vi har det, og sætte pris på alle de muligheder, der er lige foran os. Vi er meget forkælede, vi har en dejlig familie, skønne venner, vidunderlige børn – alt i alt har vi et dejligt liv, så lad os fokusere på det, mens vi har det. Nyd en god middag, tænk på dem, der har været her, og nyd livet med dem, der er her endnu”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetter til dette års Spis & Støt kan købes på spisogstøt.dk fra den 30. april.

29. marts 2024 Sønderborg, Frivillige

Aabenraa Selvhjælp vil hjælpe seksuelt krænkede i Sønderborg

29. marts 2024 Sønderborg

Voksne med senfølger efter seksuel krænkelse i barndommen kæmper med psykiske og/eller fysiske følgereaktioner. De hyppigst forekommende er PTSD, angst, lavt selvværd, tvangsforestillinger, problemer med krop og seksualitet, selvskadende, suicidal eller seksualiseret adfærd, spiseforstyrrelser og stofmisbrug. Ventetiden for at komme i behandling er over to år. Det betyder, at borgerne ikke få hjælp hurtig. Vi […]

Læs mere...