Huset Blom er med i velgørenhedsarrangementet Spis & Støt

28. april 2018 Uncategorized

I Huset Blom, der er ejet af Klaus og Pia Bartholin, har de haft kræften helt tæt inde på livet. Klaus’ forældre blev nemlig begge ramt af den frygtelige sygdom.

“Vi mistede desværre Klaus’ mor meget pludseligt efter kun fire ugers kræftsygdom. Men heldigvis har Klaus’ far vundet den seje kamp og lever et godt liv i dag”, fortæller parret.

Flere gode historier

Klaus og Pia Bartholin inviterer til Spis & Støt

Derfor føler Bartholin-parret, at det er oplagt for Huset Blom at deltage i Spis & Støt, som indsamler penge til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og støtte til kræftramte.

“Det er en sag, som skal have al den opmærksomhed, den kan få, så vi får flere af de gode historier. Spis & Støt er en god mulighed for at huske at leve livet, gå ud og få en god middag og samtidig støtte et godt formål”, siger de.

Spis & Støt-festivalen foregår fra den 2.-10. juni , hvor 76 toprestauranter landet over – i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse og DinnerBooking.com – byder på en tre-retters menu til en skarp pris på 250 kr. +billetgebyr.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nyd livet – mens du kan

Til trods for den hårde tid med kræft tæt inde på livet, ser Klaus og Pia Bartholin lyst på livet, og de har et budskab, som de gerne vil dele med omgivelserne i forbindelse med Spis & Støt.

“Vi skal huske at leve livet, mens vi har det, og sætte pris på alle de muligheder, der er lige foran os. Vi er meget forkælede, vi har en dejlig familie, skønne venner, vidunderlige børn – alt i alt har vi et dejligt liv, så lad os fokusere på det, mens vi har det. Nyd en god middag, tænk på dem, der har været her, og nyd livet med dem, der er her endnu”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetter til dette års Spis & Støt kan købes på spisogstøt.dk fra den 30. april.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

200 nye Corona-smittede siden onsdag

20. januar 2022 COVID-19

Siden onsdag er antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs kommunegrænse steget med 200 og der er i dag 1975 smittede. På landsplan er der ifølge Statens Serum Institut fundet 40.626 nye smittede det seneste døgn. 825 er indlagt på sygehus – og af dem er 49 på intensiv. 28 er i respirator. Ifølge sundhedschef Michael Skriver […]

Læs mere...