Huset Blom genåbner på mandag

15. maj 2020 Erhverv

Fra mandag er det igen muligt at nyde en lækker menu i Huset Blom i Sønderborg og ordrebogen viser, at rigtigt mange allerede har bestilt bord, så der bliver nok at lave den næste tid.

“Folk hungrer efter at komme ud”, siger restauratør Pia Bartholin, som havde håbet, at restauranter fik både varslet om genåbning og retningslinjer i god tid. Men det håb blev ikke til virkelighed.

“Jeg havde håbet på et par ugers varsel, fordi jeg var bekymret for, om vi kunne nå at booke gæster, men det gik helt forrygende”, siger Pia Bartholin til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Retningslinjerne, der torsdag aften blev meldt ud fra regeringen, siger, der skal være to kvadratmeter til hver gæst.

“Og huset er indrettet, så der er flere rum at fordele gæsterne i – gæsterne kommer ikke til at sidde i et lokale med mange andre”, siger restauratøren.

Rimeligt gennem lukkeperioden

Huset Blom er sluppet rimeligt gennem nedlukningen.

“Personalet har været sendt hjem og vi har selv stået for vores take-away, der har været med til at gøre vores underskud mindre. Take away har også betydet, at vi kunne vise, vi stadig eksisterer”, siger Pia Bartholin, som glæder sig til at se gæster ved bordene fra mandag.

Artiklen fortsætter under annoncen

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Kultur, Sønderborg

I Christianskirken hørte børnene at Jesus er meget ældre end julemanden

7. december 2022 Kultur

Onsdag morgen var børn fra sognets børnehaver, vuggestuer og dagplejere til julegudstjeneste i Christianskirken. Børn fra børnehaven Goethesgade gik Lucia og børn fra børnehaven Toften lavede krybbespil. Sognepræst Lars Astman Smedemark fortalte om julen og organist Ilona Lobmayer spillede. Tove Holm sang for og fungerede også som ‘færdselsbetjent’, så engle, hyrder og andre kom rigtigt […]

Læs mere...