Huset Blom: Spis tre retter for 200 kr. i uge 42

4. september 2018 Erhverv

Fra den 12.til den 21. oktober vil restaurantfestivalen DinnerDays igen ramme Sønderborg, og du kan se frem til at spise tre retter for 200 kr. på populære Huset Blom.

Huset Blom er faktisk så populært, at billetterne til en madoplevelse på restauranten, er blevet revet væk og

Pia Bartholin glæder sig til at byde DinnerDays-gæster velkommen.

restauranten har derfor måtte melde udsolgt om aftenen, når de tidligere har deltaget i DinnerDays.

Derfor er forventningerne, at billetterne vil blive revet væk igen, når Huset Blom inviterer indenfor til en tre-retters menu for 200 kr. + billetgebyr i efterårsferien, skriver DinnerDays i en pressemeddelelse.

Billetsalget starter onsdag den 5. september 2018 på DinnerDays.com.

”Hos Huset Blom glæder vi os til DinnerDays. Det er en uge, hvor vi åbner dørene for nye gæster og giver dem en rigtig god oplevelse, og samtidig er det også et gensyn med en masse af vores faste gæster! Vi har haft udsolgt om aftenen, når vi tidligere har deltaget, men man kan også bestille til frokost. Vi glæder os til at se jer,” siger medejer Pia Bartholin.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ovenstående er en annonce indrykket af Huset Blom.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Miljøvagten holder øje med spildt mælk

7. december 2021 112

Tirsdag eftermiddag har der været et uheld med mælk hos en virksomhed på Ellegaardvej i Sønderborg. Det betyder, at cirka 1000 liter mælk er løbet i afløbet og derfra videre til Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam kan få en smule misfarvning i de kommende dage. Lige nu kan man se misfarvning af vandet i gl. […]

Læs mere...