Huset Torré fejrer de første 30 år

9. april 2019 Erhverv

Gennem 30 år har Rikke Torré været rigtig glad for sin butik med mode og livsstil i Perlegade – og i alle årene har det været lysten til hele tiden at skabe og udvikle, der har været drivkraften.

De 30 år fejres fredag den 3. maj fra klokken 14 til 17 med en reception i butikken.

Rikke Torré har en scrapbog, der giver et overblik over butikkens 30 år lange liv.

“I starten hed den Zizzi, men da kæden kom til Sønderborg, solgte jeg navnet til dem og min butik fik mit eget navn. Det føles meget mere rigtigt”, siger Rikke Torré, som dermed sætter et jeg overfor et du. Det afspejler et personligt møde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Huset Torré har masser af varer, der frister langt de fleste kvinder – og personalet står altid klar til at guide kunder til de helt rigtige køb.

“Vi gør meget ud af at rådgive og guide på den gode måde. Det skal være sådan, at de kunder, der kommer for at købe en gave, føler sig trygge ved at gi’ den”, siger Rikke Torré til SønderborgNYT. Tit og ofte lykkedes det personalet at få kvinder til at prøve andre farver og tøjsammensætninger.

Op og ned

Gennem de 30 år, hvor Rikke Torré har været butiksejer, har hun oplevet flere opture og nedture.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi havde jo også finanskrisen, men på en eller anden måde, så lærer man at navigere i det og det gode ved modgang er, at vi begynder at tænke nyt og anderledes”, siger Rikke Torré.

På håndleddet er der tatoveret en pil, der peger væk fra hende.

“Tit spørger folk, om pilen ikke skal pege mod hjertet, men skal pege ud i verden. Det er dér mulighederne ligger”, siger Rikke Torré, som synes, at indsigt er godt.

“Men udsigt er lige så vigtig”.

Rikke Torré fortæller, at hun har taget formandsposten i Sønderborg Handel, fordi hun vil have butikkerne til at arbejde sammen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi alle skal huske, at jo bedre det går i nabobutikkerne, des bedre går det også i vores egen. Altså skal vi alle kigge længere ud til vores egen indgangsdør”.

Vil ikke sælge butikken

Rikke Torré har gennem 30 år gået gennem den samme dør, når hun mødte på arbejde.

“Og det er jo dejligt, når jeg laver det, som jeg har lyst til – og gør det sammen med nogle herlige medarbejdere, som bestemt har stor del i æren for, at Huset Torré har klaret sig godt gennem alle årene. Uden mange og trofaste kunder, ville det heller aldrig ha’ gået så godt”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rikke Torré fortæller, at der i dag kommer kvinden indefor i butikken – og dem har hun kendt hele deres liv.

“Deres mødre kom trillende med dem i en barnevogn – og nu er det så dem, der kommer trillende med deres børn”, siger hun.

Rikke Torré vil ikke sælge sin butik.

“Det er mit livsværk, mit barn og jeg elsker de udfordringer, som den hele tiden giver”, siger hun.

Hendes medarbejdere når lige at fortælle, at hvis der nogle, der har lyst til at give Huset Torrés ejer et eller andet til jubilæumsreceptionen, så skal de huske, at hun er mere til bobler end til blomster.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk