Husflidsforeningernes store udstilling flytter i Alleen

30. september 2019 Sønderborg

Mange vil huske de store udstillinger af kunsthåndværk, håndarbejde og hobby i Riddersalen på Sønderborg Slot. Men Husflidsforeningens samarbejde med slottet stoppede i 2018 og foreningen har nu brugt tid til at undersøge nye muligheder.

I år bliver udstillingen i Alleen, Kirke Allé, skriver Husflidsforeningen i Sønderborg.

Lørdag den 19 og søndag den 20 oktober, begge dage fra 10 til  – 16 er der igen en stor udstilling af kunsthåndværk, håndværk, håndarbejde og hobby.

Artiklen fortsætter under annoncen

Entreen er 30 kroner for voksne, børn under 16 år, gratis adgang.

Byrådsmedlem Aase Nyegaard, vil åbne udstillingen lørdag den 19. oktober kl. 10.00.

Planen for udstillingen er klar

Det bliver som sædvanligt en spændende udstilling at besøge. I kan glæde jer til at se gamle bekendte blandt udstillerne, men også nye ansigter. Der vil være mulighed for at prøve mange aktiviteter, og i alt fald kan man få en god snak med fagfolk indenfor mange områder. Af de mange fagområder kan f.eks. nævnes: Strik, træskæring, smykkefremstilling, uldspinning, knipling, knivmagere, forskellige arbejder med tekstil, trædrejning, violinbygning, flet med forskellige materialer. I alt ca. 40 udstillere, som repræsentere meget af det som kreative og aktive mennesker arbejder med i Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udstillingen bliver til i et samarbejde mellem Midtals Husflid, Sundeved Husflid og Sønderborg Husflidsforening. Hvis nogen er interesserede i at snakke med nogen om et eller andet håndarbejde eller håndværk, så ring på 2332 4096, så kan der sikkert laves en aftale så du ikke kommer til udstillingen forgæves.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Nordborg, Frivillige

Et ægtepar fra Nordborg og Frelsens Hær fik Brobyggerprisen

22. oktober 2021 Nordborg

Integrationsrådet overrakte torsdag ’Brobyggerprisen 2021’ til ægteparret Poul og Britt Sørensen fra Nordborg samt Frelsens Hær i Sønderborg. ”Brobyggerprisen er vigtig. Når vi hvert år i Integrationsrådet hædrer personer, virksomheder eller organisationer, så er det med det for øje at få sat et positivt fokus på det mangfoldige arbejde, der foregår hele tiden og som […]

Læs mere...