Husk at købe et lod i Lions Als’ Juletombola når du er til Black Friday

18. november 2022 Sønderborg

Vinderchancerne er virkeligt gode, når Lions Als på Black Friday, fredag den 25. november, åbner for salg af lodder i sin juletombola i Citykrydset midt i Sønderborg. Der er nemlig gevinst på hvert fjerde lod. Gevinsterne er meget flotte – alle sammen sponseret af butikker og virksomheder i Sønderborg og omegn.

Boden er åben fra kl. 11 til 17 – hvis ikke lodderne er udsolgt før kl. 17 – og de flotte gevinster er udstillet, så man kan se dem i boden. Men de forsvinder naturligvis efterhånden, som lodderne bliver solgt, skriver Lions Als.

Overskuddet fra tombolaen går ubeskåret til velgørende arbejde i lokalområdet.

Lions Als støtter blandt andet aktiviteter i Misbrugscentret, Kvindekrisecentret, Kirkens Korshær og Sønderborg Ungdomsskole.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
29. november 2022 Erhverv, Sønderborg

Der er fordele ved at være en del af fællesskabet omkring SønderjyskE Herrehåndbold

29. november 2022 Erhverv

Der skal nogle penge i kassen hos SønderjyskE, når der hele tiden skal udvikles på SønderjyskE herrehåndbold – og en af vejene til at få sponsorer, det er, at klubben tilbyder virksomheder et medlemskab i SønderjyskEs erhvervsklub, som samles umiddelbart før hjemmekampene i Broager Sparekasse Skansen. “For at få SønderjyskE herrehåndbold til at blive en […]

Læs mere...